jesu možda rekli kad će dobit??Izvorno postao Šuco
Izvorno postao marq
da! nemaju ga nigdje zasd u Rh. ja bi ga isto sutra uzeo da ga imaju.![]()
jesu možda rekli kad će dobit??Izvorno postao Šuco
moj frend je danas htio uzet n70 u t-comu i nema ih niti u jednom centru ni u Zg ni šire.Neznaju dali će nabavljati još modela i kada jer pretpostavljam da imaju neki marketinški plan ,nešto novo za Božić i Novu godinu tako da eto.....![]()
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
ma moraju ih još nabavit,zašto bi stavljali onda ovu akciju, mater im kapitalističku![]()
ipak imam sreće![]()
frend je danas išao u t-com po K750i i odmah meni rezervirao N70 i ja samo poslije dođem(danas kasnije jer sam još praktički u krevetu) i podignem(naravno platim
...
suuuuppppaaačččč....
Dobro za tebe...Imaš dobrog frenda, koji usput ima i sreće, tj ti imaš sreće...
![]()
![]()
No, sad back on topick... jer je pitanje gdje povoljno kupiti 6280 a ne K750 ili N70...
Ja sam svoju 6280 kupio na crno i mogu reć da sam dobro prošao...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
u T-mobile tarifa Flex 150 na 2 godine - 598 kn
ja neznam gdje ti vidiš tu cijenu, ja ga uzimam za 198kn na dvije godine(produžujem) , tj. ti možda gledaš sami N70 al ja ću uzet sa w'n'w pa je jeftinijeIzvorno postao haloBing
![]()
imaš ga u t-comuIzvorno postao Ico
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-12...p?sifra=NO6280
gledam 6280Izvorno postao marq
Znam da ga ima u t-mobu, ali je cijena 1800kn na dvije god... a to je ipak dugo razdoblje... A za takvu cifru sam ga kupio na crno, i nemam problema sa pretplatom i mob radi na sve mreže...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
aha, ok nismo se razumjeliIzvorno postao haloBing
![]()
ja sam svoju 6280 naručio u hgspotu za 2829,00kn (cijena za gotovinu) i preko virmana tak da ću dobit nekih 500kn oko prvog mjeseca . garancija je 24 mjeseca iako piše na netu 12 mjeseci (nešt su sje....). nije brandirana ni kodirana. dva dana sam pričeko i to je to...
Zadnji uredio zoom222 : 03-11-2006 u 11:36
taj mob se jako teško proda i najviše ga se isplati kupiti dok je 2tj,mj. dana star,i to po jako dobro cijeni cca 1350-1460kn bez problema![]()
ista stvar kao i autima...
ja takodjer.... niti najmanje zamjerke na crnjakaIzvorno postao Ico
![]()
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
skoro pa si pogodio, samo sto nisam KUPIO dvije Nokie nego jednuIzvorno postao TITAN
drugu mi je dao kao zamjena za prvu pokvarenu
danas sam bio kod njega i lik se ispricao (ima servis mobitelima) i veli da je vjerojatno cijela serija koju je dobio s*ebana...
ja sam trazio D820 posto mi je Nokie preko glave (samo zbog ovoga), dobio sam D820 i za razliku novceka smo jos dekodirali neke mobove (razlika je 20€)...
tako da lik nije neka *****, nije njegova krivica za mobitele sto su bili shebani, zato mislim da nema potrebe navoditi tko je ili stavljati broj moba (posto nije problem zamjeniti mob koji je kupljen kod njega ako je to potrebno)
![]()
"I'd rather die than be trapped in a living hell..."
evo ljudi ja danas ošo u kutinu i pitao za n70 nema! a 6280 imali su 3 komoda i to jedan iz finske a druga dva taiwan ili tak nešto. ja sam uzeo 6280 onu iz finske.(tak piše na kutiji) platio ju 398kn+ dobio sam simpa roj za 1kn i dao curi koja radi 1kn za frizuru. uzela ga je moja stara na flex 300 produljenje na 21god. možda imaju još koju jel frajer iza mene je uzo jednu. pozdraaf.![]()
Bookmarks