niko da mi pomogne![]()
ajde barem natuknite par stranica gdje bi možda moglo bit rješenje jer Google ne pomaže
prije par dana sam nabavio X-Files (kompletan serijal, 9 sezona) na DVDima ali u DivX formatu, moj kučni DvD player Samsung DVD-S224 nema mogućnost čitanja DivXa
parljudi me ubjeđuje da je moguće na netu pronaći novije FW u vidu flasha koji se putem CD/DVDa ubacuju u uređaj
tražio sam po netu i pronašao takve mogućnosti za neke uređaje ali ne i za moj
PLEASE ako netko zna za link javite mi
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
niko da mi pomogne![]()
ajde barem natuknite par stranica gdje bi možda moglo bit rješenje jer Google ne pomaže
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
Nije bas potpuno jasno sto zelis napraviti. Ako zelis omoguciti citanje divx na na dvd playeru koji nema tu mogucnost dobro ces se namuciti, to je mislim cak i nemoguce kod samsungovih dvd playera.
a kod ostalih je moguce?Izvorno postao SEGA
npr kojih?
nije da provociram, nego me stvarno zanima
kod LG-a. nije divx, nego sam omogucio da cita VCD cd-eIzvorno postao kakosamlegenda
iPhone 5s 16 GB
Kiss playeri.Izvorno postao kakosamlegenda
našao sam i ja na netu milion nekih firmi i opcija ali nema moga. jedino što sam uspio je "otključati" mu kod, naime ranije je samo čitao europske dvd-eve a sad rade i USA diskovi
najviše tih flešova ima za LG, Sony, Roadstar i još par manje poznatih firmi
kako se ubacuje Flash i gdje ima za skinuti???imam sony divx dvd player
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
vjerovatno na njihovoj stranici ako postoji. koji model imas?
iPhone 5s 16 GB
SOny DIVX,,neki najnoviji kupio u pevecu pa vratio....nista nece citat cak i neke obicne DVD hehe
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
vjerojatno je od Sony-a imao samo malu naljepnicu zaljepljenu iznad ON/OFF tipke, takvih playera ima u kineskim shopovima ovdje po 20-tak Eura
Bookmarks