Čuj ne znam kakav je to mod ali on i u tome modu mora trošiti jer odašiljač odašilje da bi te i ti ljudi koji te imaju na listi mogli prepoznati, zar ne.Izvorno postao Compov
Čuj ne znam kakav je to mod ali on i u tome modu mora trošiti jer odašiljač odašilje da bi te i ti ljudi koji te imaju na listi mogli prepoznati, zar ne.Izvorno postao Compov
je ali to je 1% veća potrošnja... pa i mob mi veli da u tom modu gotovo niš ne troši...Izvorno postao observer
Seriously?
a ne kuzim bas ovo. to bi znacilo da bluetooth ima 2 moda.Izvorno postao Compov
prvi je onaj 'find me' kad odasilje signal koji je svima vidljiv.
drugi bi bio neki prikriveni mod, ali kao sto je vec netko rekao, mob i dalje mora siriti signal okolo jednakom snagom, iako on bio prikriven.
jedino ako je caka u tome da on ipak nije non -stop upaljen (iako korisnik misli da je) nego se sam pali (bez pitanja korisnika) kad ga 'pikne' odredeni bt signal (moba od korisnika na listi dopustenih)
to je moj teorija
Izvorno postao Pacman
i da, prema takvoj teoriji, ako imamo dva moba u izoliranom sustavu i ako su oba u PRIKRIVENOM modu, tada se nebi nikad uspostavila komunikacija među njima, jer svaki bi mob čekao da prvo primi signal od drugoga ( da ga PIKNE) a tek onda bi odašiljao informaciju... nelogično
.. ako bi svi mobovi bili u PRIKRIVENOM (pasivnom) modu, nitko nebi komunicirao..
prvi zakon kibernetike: ( Brian Rudoll, 1923. CCCP) obrada informacije moguća je samo uz implementaciju akceptiranog i transmitiranog signala
Bookmarks