I meni bi dobro došao takav savjet,ja isto na svoj pazim,samo sam ga stavio na stakleni stol par puta i izribala se stražnja maska
Svi koji imaju C81 i svi koji su ikada držali C81 u ruci, znaju kako on ima osjetljivo i glatko kućište. Ja inaće pazim na mobitel kao oči u glavi, ali desilo mi se to da sam nosio mobitel u torbici od bicikle te mi se stražnja maska od C81 malo "izribala", ne izgrebala. To se jako vidi na svjetlosti i jako me živcira...
E sad, ima li netko možda neki savjet ili neku tehniku da to ispoliram, ili moram kupovati novu masku?
I meni bi dobro došao takav savjet,ja isto na svoj pazim,samo sam ga stavio na stakleni stol par puta i izribala se stražnja maska
Za mjesec dana bit će vam svejedno, a ako je mob toliko osjetljiv onda ga nema smisla ni polirati. Moglo bi rezultirati samo još većim oštećenjem. Nabava nove maske, iste kvalitete, isto nema puno smisla.
Da, plastika od koje je napravljena maska je usto veoma meka, meni je pao sa stolice (40cm) o parket i napuknula je, kasnije i otpala, plastika u veličini jedne tipke.
A ja izgrebao ekran i to me najvise brine, a ova sjajna crna boja na masci moze se slobodno izgulit cijela jer je meni ruzna.
Bookmarks