I meni bi dobro došao takav savjet,ja isto na svoj pazim,samo sam ga stavio na stakleni stol par puta i izribala se stražnja maska
Svi koji imaju C81 i svi koji su ikada držali C81 u ruci, znaju kako on ima osjetljivo i glatko kućište. Ja inaće pazim na mobitel kao oči u glavi, ali desilo mi se to da sam nosio mobitel u torbici od bicikle te mi se stražnja maska od C81 malo "izribala", ne izgrebala. To se jako vidi na svjetlosti i jako me živcira...
E sad, ima li netko možda neki savjet ili neku tehniku da to ispoliram, ili moram kupovati novu masku?
I meni bi dobro došao takav savjet,ja isto na svoj pazim,samo sam ga stavio na stakleni stol par puta i izribala se stražnja maska
Za mjesec dana bit će vam svejedno, a ako je mob toliko osjetljiv onda ga nema smisla ni polirati. Moglo bi rezultirati samo još većim oštećenjem. Nabava nove maske, iste kvalitete, isto nema puno smisla.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Da, plastika od koje je napravljena maska je usto veoma meka, meni je pao sa stolice (40cm) o parket i napuknula je, kasnije i otpala, plastika u veličini jedne tipke.
A ja izgrebao ekran i to me najvise brine, a ova sjajna crna boja na masci moze se slobodno izgulit cijela jer je meni ruzna.
Bookmarks