bit će uspješan ko i naš imacom forum hahahahahahahaha
bit će uspješan ko i naš imacom forum hahahahahahahaha
Seriously?
ajd da se neko sprda i na svoj racun a ne da se svi sprdaju na tuđiIzvorno postao Compov
![]()
eto sad sam napravio pa molim da ako ima zainteresovanih nek se prijave. trazim moderatore
nisam takav tipIzvorno postao sonyck
![]()
Seriously?
nije valjda da niko nece da se pridruzi. cisto iz zabave makar. eto jedan korisnik drugog foruma se prijavio i odmah sam ga imenovao za moderatora 2 foruma. ljudi ja samo znam da sam jedva nekako skontao jer ne znam programski jezik. pa zato strucnjaci, pomozite. neka ovaj forum makar stekne nekoliko korisnika tek toliko da funkcionira. kasnije kako vrijeme bude islo mozda i zakupim domenu pa otvorim i jos bolji forum. zato svi koji ste ocajavali sto niste moderatori i mislite da je to samo da se pohvalis na kraju shvatis da tu ima posla. eto ko zeli da se okusa kao moderator nek izvoli ima mjesta. dobrodosla je svaka podrska i suradnja.
Pa nek svatko jednostavno otvori svoj forum i moze biti cak i administratorIzvorno postao dino123456789
![]()
![]()
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
onda vise nije fazon... ako budu svi adminstratori, nigdje moderatora kako ce forum funkcionirati. za forum je neophodan dovoljan broj posjetilaca kako bi funkcionirao.
edit: malo sam sredio forum. bolji je nego prije
Zadnji uredio Ico86 : 03-11-2006 u 12:07
I šta on radi kao moderator kad nema postova ? Bože mili kakve gluposti...Izvorno postao dino123456789
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
ja se nadam da ce biti. oprosti, ali ja bih volio da se neko interesira za forum. i kritike su dobrodosle, ali ne i rasprave. usput, i ovaj konkurs moderatora je privremen zbog promocije foruma i zatvara se za 7 dana. sada sam malo promijenio dizajn i stavio link za gabbly chat. forum moze napredovati ako ima interesovanja. bilo je problema ali je zasad svaki uspjesno otklonjen i forum odlicno funkcionise, avatari su 85kb 100X100, ko voli nek izvoli.
dođe mi da plačem....![]()
![]()
![]()
Seriously?
Bookmarks