Nemojte se cuditi, no ja sam se na ovom forumu predstavio kao ico86, jer se inace tako nazivam svugdje na netu osim ovdje. evo link
Nemojte se cuditi, no ja sam se na ovom forumu predstavio kao ico86, jer se inace tako nazivam svugdje na netu osim ovdje. evo link
Zadnji uredio Ico86 : 20-11-2006 u 17:08
a kako bi bilo da svaki clan koji se registrira na ovaj forum napravi jos i svoj forum??
...i kako misliš da će ti taj forum opstati,ima takvih foruma koliko hoćeš a i adresa ti nije baš nešto.Izvorno postao dino123456789
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
ovo je moj prvi forum, tako da sad to nije vazno. ja se nadam da ce opstati, zato sam ovo i postao. ako zelite podrzite me i registrujte se, bice mi drago da se ko interesira za forum. dakle nista mi ne smeta. ja sam pocetnik, ali ucim brzo (ovo sam napravio za 2-3 sata), dok juce sam jedva znao sta je phpbb.
edit: pravim nekomercijalni open source forum jer nemam trenutno sredstava da placam mjesecne pretplate i odrzavanje domena i foruma uopce, a vbulletin mi ne pada na pamet
edit2: doslo je do fatalne greske. bice ponovo funkcionalno za koji dan
Zadnji uredio Ico86 : 01-11-2006 u 23:20
bit će uspješan ko i naš imacom forum hahahahahahahaha
Seriously?
ajd da se neko sprda i na svoj racun a ne da se svi sprdaju na tuđiIzvorno postao Compov
![]()
eto sad sam napravio pa molim da ako ima zainteresovanih nek se prijave. trazim moderatore
nisam takav tipIzvorno postao sonyck
![]()
Seriously?
a tko je ico89?Izvorno postao dino123456789
moj drug iz skole, takodjer se razumije u web hosting radio je vec to jednom. to je korisnik faruk_hacker sa ovog foruma koji je dobio ban, te je odlucio da se vise nikad ne vrati, jer kaze neki ga korisnici iznervirali pa je poceo da krsi pravila, i otisao.
Bookmarks