Moraš editirati seem(upravo tražim koji) da ti poruke sprema na mobitel,ne na SIM.pričekaj malo.Izvorno postao ManonLescaut
Moraš editirati seem(upravo tražim koji) da ti poruke sprema na mobitel,ne na SIM.pričekaj malo.Izvorno postao ManonLescaut
evo moraš editirati ovaj seem: 0032_0001 offset 40 bit 6 (0-spremanje na telefon; 1-spremanje na SIM).
Zadnji uredio Ghost Face : 01-11-2006 u 23:31
Covjek je nov na forumu pa najvjerojatnije nezna sto je seem.
Ovde ti je sve objasnjeno
Seem edit mini tutorial
Motorola v50->v51->v300->e398->mpx220(treba popravak) and v3i->Samsung SGH-D600->Sony Ericsson K800i->C510i->HTC Desire->One X
Izvorno postao Tome
I bogmeć ne znam![]()
Ali učim...
Hvala na savjetima.
Jel mi može netko objasniti ZAŠTO je to tako, jer mi to nikak nije jasno, pa moja krntija od Nokije je mogla spremit 150-ak i nakon popunjene SIM memorije je AUTOMATSKI, sama, bez ikakve pomoćiprešla na memoriju telefona.
Nisam siguran ali v3i bi vec trebao da ima ovu opciju
( Messages > menu > Message Setup > Text Msg Setup > Store To:
(SIM/Phone) )
ako nema onda probaj seem 0032_0001 / offset 9A / bit 1: (1-on,0-off)
koji na kraju seem? Meni se ova dva predložena čine različitim![]()
A što se tiče setupu u telefona, ja uopće nemam neki SMS setup nego samo za MMS (što me isto čudi).
Ako hočeš ja ču ti editirati te seem_ove samo mi ih pošalji(preko MSN_a ili ih uploadaj na rapid i pošalji mi link).Izvorno postao ManonLescaut
Onaj sto ti je Ghost Face napisao je za automatsko prebacivanje poruka na sim ili telefon,ovaj sto sam ti ja nipisao je biranje u telefonu koji hoces..A sto se tice ovog drugog moras imati i nije sms setup nego text message setupIzvorno postao ManonLescaut
Bookmarks