uh meni je dobra brzina dobra
download speed:852 kbs/sek
upload speed:128 kbs/sek
uh meni je dobra brzina dobra
download speed:852 kbs/sek
upload speed:128 kbs/sek
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
pa baš i nije treba bit 1024/192Izvorno postao L.L.
A KAJ SAD TI GLEDAS�
neznam meni tako piše
edit:neznam ˝slikat sliku˝ sa ekrana
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
to je gotovo nemoguce,samo oni blizu centrale imaju toliku brzinu,a ni oniIzvorno postao Ifrit
sve je to zbog nekih gubitakak kako kaze t-com...samo me zanima zasto ne daju vece brzine da bi imali stvarno 1024/192![]()
nejde mi v glavu.. kak može upload biti veći od downloada... i to na 56k???
Last Result:
Download Speed: 33 kbps (4.1 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 71 kbps (8.9 KB/sec transfer rate)
moze. i meni je jucer upload bio veci od downloada na dsl. tj. upload je tekao maximalnom brzinom a download 80% sporije.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Da li još nekome puca svako malo veza ili je problem samo kod mene, odnosno do mojeg modema ili kompa?
meni ne puca, čak je i brzina ok, ali možda je to stvar i centrale...Izvorno postao frish-KI
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
u zadnje vrijeme imaju toliko poteskoca da bi nam svima trebali dati jedan mjesec falthehe
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
nije možda u tome problem nego ako skidate sa raznih rapidsharea ili megauploada i drugih ujutro do podne su vam ameri po tim rapidshareima pa vam je usporeno skidanje,meni navečer je uvijek do 110 kbps.![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
A kaj ostatatk svijeta nije čuo za rapidshare? Uostalom, kroz SAD prolazi nekoliko vrmeneskih zona... Problem je u T-Comu i njihovoj usranoj i preskupoj usluzi...
Bookmarks