radije ću ja imati vario ,6131 i uzet neki pošteni digitalac i još k tome mp3 player...![]()
proći će još koja godina dok se ne pojavi uređaj koji će na istoj razini to sve moći zamijeniti i koji će opravadat tako veliku cijenu...![]()
radije ću ja imati vario ,6131 i uzet neki pošteni digitalac i još k tome mp3 player...![]()
proći će još koja godina dok se ne pojavi uređaj koji će na istoj razini to sve moći zamijeniti i koji će opravadat tako veliku cijenu...![]()
Ja više volim imati sve u jednom, a mislim da je fotić na ovom mobu dostojan digitalca tak da...al 7000 kn bi bilo malo previše za taj mob.
dostojan je jeftinog digitalca kojeg mozes kupiti za 1000kn,ali i pored toga zapanjujuce je sta su sve utrpali u manje od 10cm.zato visoka cijena ne treba cuditi.jos kad mobis nabije svoju maržu...![]()
Ja isto volim imat sve u jednom ali ako misliš koristit sve mogućnosti onda mora bit neka jako dobra baterija a to taj mob nema...ne znam kako bi koristio gps,slušao mp3 nešto slikao a usput još treba razgovarat.Izvorno postao Mobyfan-ica
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
naisao sam na http://www.allaboutsymbian.com/news/..._5MP_Camer.php
navodna cijena 550 eura sad da cekam 2 mjeseca i kupim si ju ...hmm
Bude li ovaj mobitel kostao barem blizu 550 eura, prodat cu PC da ga kupim.Izvorno postao saniboj
![]()
prije 1550 eura nego 550eura
mission imposibleIzvorno postao saniboj
Pa jasno, nisam mislila da bi mogla koristiti sve te funkcije od jednomIzvorno postao rage99
to ni nebi htjela ni stigla, a ni mogla...mislila sam da mi je super kaj nemoram kada idem negdje na put uzimati sto uređaja nego samo jedan.
Cijena u Mobisu će biti oko 7500kn, sto posto. Stoka.
Testis unnus, testis nullus!
550 euraj je izlazna cijena iz tvornice. Treba dodati faktor harac (PDV) i faktor poreza na budale (Mobis) i dobije se ono sto je Marko rekao.
BTW tako su i za N80 najavili cijenu od 500 eura, a znamo na koliko je kasnije naraslo zahvaljujuci onim faktorima koje sam gore naveo.
Da budem iskren, po dizajnu je ova nova Nokia prava bomba!
Vidi se da neće biti problema s tipkama 1,2,3, dovoljno je velika, mašina!
Mislim da ću je kupiti čim iziđe. Vrijeme da malo promijenim mob, a ovaj će sigurno biti in sljedećih 365 dana.
Jedina, ali baš jedina stvar koja me brine je baterija.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Bookmarks