On je symbian terorist, kak ne kužiš...S tim će uređajem pokorit svijet... A ono na kraju je, pretpostavljam, mob spojen sa TV-om na kojem možeš reproducirati fajlove sa moba...
On je symbian terorist, kak ne kužiš...S tim će uređajem pokorit svijet... A ono na kraju je, pretpostavljam, mob spojen sa TV-om na kojem možeš reproducirati fajlove sa moba...
Izvorno postao frish-KI
hahaha, good one
A najjače je kad je reko da preko HSDPA ide do 3,5 gigaBAJTA u sekundiOK, zajebo se, ipak je preuzbuđen, a ko ne bi bio
![]()
čim ima ovaj mobitel znači da je na listi ljudi koji su ga u mogučnosti nabavit ,i koji če vjerojatno moč nabavit buduče nove modele, pa bi bilo logično da ne želi otkrit identitet i doči na loš glas,što bi ga jasno omelo u poslu koji radi..mislim da zato maska.
Meni je isti kao i moj N73.... jedino hardver je bolji.
Vidim da mu slajd malo bježi. Teško će ga bit kontrolirat jer ej "dupli" pa bi iz gornjeg znao lago prijeć u donji a mi bi željeli samo u neutral (da bude zaklopljen)...hmmm...vidjet ćemo![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
taj mob je cudo tehnike. ljepog je dizajna i jos boljih funkcija. sa sigurnoscu mogu reci da ce ti biti jedan on najjacih mobitela na trzistu kada se pojavi u prodaji (a i najskuplji)
Slažem se.
meni mob izgleda prebrutalno, a ono sa kartom grada/drzhave je najbolja opcija (konachno se nechu izgubit)
i ono mu nije maska, nego ogroman madezh![]()
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
Bookmarks