samo mi nije jasno što se tip maskirao, pa ne testira nuklearnu bojevu glavu
Inače, ovo ide u Symbian nokia forum
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
samo mi nije jasno što se tip maskirao, pa ne testira nuklearnu bojevu glavu
Inače, ovo ide u Symbian nokia forum
On je symbian terorist, kak ne kužiš...S tim će uređajem pokorit svijet... A ono na kraju je, pretpostavljam, mob spojen sa TV-om na kojem možeš reproducirati fajlove sa moba...
Izvorno postao frish-KI
hahaha, good one
A najjače je kad je reko da preko HSDPA ide do 3,5 gigaBAJTA u sekundiOK, zajebo se, ipak je preuzbuđen, a ko ne bi bio
![]()
čim ima ovaj mobitel znači da je na listi ljudi koji su ga u mogučnosti nabavit ,i koji če vjerojatno moč nabavit buduče nove modele, pa bi bilo logično da ne želi otkrit identitet i doči na loš glas,što bi ga jasno omelo u poslu koji radi..mislim da zato maska.
Meni je isti kao i moj N73.... jedino hardver je bolji.
Vidim da mu slajd malo bježi. Teško će ga bit kontrolirat jer ej "dupli" pa bi iz gornjeg znao lago prijeć u donji a mi bi željeli samo u neutral (da bude zaklopljen)...hmmm...vidjet ćemo![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
taj mob je cudo tehnike. ljepog je dizajna i jos boljih funkcija. sa sigurnoscu mogu reci da ce ti biti jedan on najjacih mobitela na trzistu kada se pojavi u prodaji (a i najskuplji)
Slažem se.
meni mob izgleda prebrutalno, a ono sa kartom grada/drzhave je najbolja opcija (konachno se nechu izgubit)
i ono mu nije maska, nego ogroman madezh![]()
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
Stvarno impresivan mob, jedva čekam da dode u prodaju.
PREDATOR
Možeš si mislit kako će imati podršku za hrvatske gradove... A mob će sigurno koštati minimalno 7 somova... Kao solidan lap...Izvorno postao bubAmeZhivot
![]()
samo da ne kasni kao n91.
mislim da nokia sa ovim modelom nece imati konkurencije ni na podrucju kamere ni na podrucju softvarea ni na podrucju operativnog sustava ali ni na području cijene nažalost.
Da, ali mislim da se isplati dat više za takav mob koji zbilja ima sve.
za nijedan mob se ne isplati dati 7-8k kuna...![]()
Slažem se da ima gotovo sve,ali uvijek ce nesto nedostajat i to nešto će dodat u sljedećem modelu to je stara politika nokije a i ostalih proizvođača, a mi smo njihovi robovi koji za mob trebaju dat 7somaIzvorno postao Mobyfan-ica
![]()
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
prava zvijer,samo da je baterija veceg kapaciteta i da su negdje smjestili i opticki zoom.![]()
![]()
moraju ostavit nesto i za sljedeci modelIzvorno postao zmija
U pravilu ne, al kad pogledaš da kupuješ zasebno jeftiniji mob i digitalac itd. sve kaj ima ovaj mob dođe ti na isto tj. još na gore.Izvorno postao smogovac
radije ću ja imati vario ,6131 i uzet neki pošteni digitalac i još k tome mp3 player...![]()
proći će još koja godina dok se ne pojavi uređaj koji će na istoj razini to sve moći zamijeniti i koji će opravadat tako veliku cijenu...![]()
Ja više volim imati sve u jednom, a mislim da je fotić na ovom mobu dostojan digitalca tak da...al 7000 kn bi bilo malo previše za taj mob.
dostojan je jeftinog digitalca kojeg mozes kupiti za 1000kn,ali i pored toga zapanjujuce je sta su sve utrpali u manje od 10cm.zato visoka cijena ne treba cuditi.jos kad mobis nabije svoju maržu...![]()
Ja isto volim imat sve u jednom ali ako misliš koristit sve mogućnosti onda mora bit neka jako dobra baterija a to taj mob nema...ne znam kako bi koristio gps,slušao mp3 nešto slikao a usput još treba razgovarat.Izvorno postao Mobyfan-ica
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
naisao sam na http://www.allaboutsymbian.com/news/..._5MP_Camer.php
navodna cijena 550 eura sad da cekam 2 mjeseca i kupim si ju ...hmm
Bude li ovaj mobitel kostao barem blizu 550 eura, prodat cu PC da ga kupim.Izvorno postao saniboj
![]()
Bookmarks