ja igram sa Segestom, osvojio drugu ligu, i sad se zilim u prvoj.. s tim da je problem da nemrem kupiti nijednog igraca neg se moram nadati da ce potpisati za mene na kraju sezone..
tak je zanimljivije...
ja igram sa Segestom, osvojio drugu ligu, i sad se zilim u prvoj.. s tim da je problem da nemrem kupiti nijednog igraca neg se moram nadati da ce potpisati za mene na kraju sezone..
tak je zanimljivije...
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
ja igram sa chelseom i arsenalom i odlični su uvijek pobjedim
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
Kad sam poceo sa Chelsiem dobio sam odmah na raspolaganje 70 000 000 funti,najveci budjet koji mozes dobit u igrici jer ovaj Abramovic ne zna di ce s parama i ako nikog ne kupis u prijelaznom roku Abramovic ti sam kupi,jos ti uprava inzistira da kupis nekog "masnog" igraca
i reci mi koja je fora igrati ? imas najjaci team i najvise para... to je pravi izazovIzvorno postao Diacto
It's nice to be important, but it's more important to be nice
nema gusta sa najjacim klubovima evo ja vec duze vrijeme igram sa portsmouthom,oni imaju dosta para na pocetku
doveo:
marcela
eduarda
modrica
guardada
higuaina
kompanya
van den borrea
kerlona
vidica
pletikosu
kaspera scmichela sve to u pet sezone jednom sam bio3,dva puta 9,jednom 4 i jednom 1,te sam godine osvojio kup uefa
Ja sam poceo sa Osijekom sezonu, zavrsio sezonu prvi, stizu mi poruke da sam dobio 11 miliuna na kraju sezone, 11 miliuna od prava za prijenos na TVu itd..
Kad pogledam financije, nista se nije povecalo, sve je ostalo isto...
Nek mi netko pojasni na koju foru ??? Jel se to jos nekome dogadja ili samo meni ?![]()
to i mene zanima npr novi od LP se isto nigdje ne vide
Bookmarks