Ja poceo neki dan s Man Utd-om.
Doveo Defoa, Nanija, Zonnevelda, Del Horna.
Problem je sto klub ne daje novca![]()
Ja poceo neki dan s Man Utd-om.
Doveo Defoa, Nanija, Zonnevelda, Del Horna.
Problem je sto klub ne daje novca![]()
Forumaš godine :)
ja igram sa juveom na sezoni sam 2009/10 i osvoji sam jednom serie a,b jednom bio 2 osvoji 2 puta cup jednom dok sam bio u serie b i tako se probio u europu ali nisam prezimio tamo i napokon osvojio ligu prvaka ove sezone
doveo sam torresa za 50 mil eura,kerlona za 10 mil eura,colochinia za 30,moutinha za 40,bojinova za 8,deislera za 5,van den borrea za 10,kompanyia za 30 i igra je super jos mi nie dosadila
greska... ti si mogao rjesit neke igrace i kupit david villu za 35mil [buyout] treba ti neki dobar napadac...Izvorno postao sezam-picika
ja igro sa interom dok nisam postao #1 u hall of fame
no sad igram sa Borussia dortmund, sezona 2009/2010
osvojio ligu 3 puta, kup 1, i guess league cup 2
najveci uspjeh u ligi prvaka - polufinale u trecoj sezoni, izgubio od chelsija na penale 3-4
BVB
Balance - 16mil eura [ dug 150 mil ]
transfer - 450 k eura
kupljeni igraci - Ustari, Marcelo, Ratinho, Guardado [must buy] cardenas [free] soldado [free] volpato [free] Millan, Vecchio, Pineda, Garay
trenutna vrijednost tima 263mil eura [ zadnji put kad provjereno ] pocetna vrijednost 96 mil
ja igram demo te igre , i ograničen sam na englesku ligu , pa sam uzeo manchester . za sada mi je to dosta , kad mi dosadi engleska liga , otić ću i kupiti cijelu .P.S koje dobre mlade igrače predlažete
evo upravo instaliram igru . dosadio mi je demo , čovjek se jednostavno ne može ograničit na jednu ligu .![]()
izgubih od milana 1-3 u ligi prvaka
igra je odlična , puno bolja od 2006
jas sa juveom u 2012,5 sam u ligi i igraci mi nekontrolirano dobivaju crvene
![]()
Bookmarks