Meni isto ne radi na P910i...tesko mi je postaviti ista kada svaki mob. ima drugacije postavke!
Meni isto ne radi na P910i...tesko mi je postaviti ista kada svaki mob. ima drugacije postavke!
Na novojim s60 uređajima (i da i N70 je s60 mobitel za neupućene) ne ide bez gnuboxa i nekog programa na kompu (zaboravio kako se zove) jer oni uopće nemaju COM port otvoren (bluetooth driver ga ne vidi). Ove stare sheme (ili slične) radu i na 7650 3650 i sl, ali su stara baza.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Ovo mi je poslao jedan ispravni lik s ovoga foruma, tako da mu se ujedno zahvaljujem, meni bas nije pomoglo...ali ako netko ima ovaj model...
evo ja imam BenQSiemens C81 i spajam se na net putem originalnog kabela, a mogu i preko BT-a(tada ja dvostruko sporije). Za BT konekciju koristim IVT Blusoleil. Ako se spajašpreko t-mobile onda kod kreiranja nove konekcije (prije tog uključiš BT i spojiš mob s kompom da ga prepozna) odabereš modem(tip mobitela bluetooth DUN modem), broj koji zoveš je (*99***1#), user name i pasword ne popunjavaš. kad je gotov vizard spremiš konekciju. tada odeš u control panel-modems-odabereš svoj tip moba bluetooth DUN modem-odabereš propertis i u kartici ADVANCED u polje "extra initilization commands" uneseš slijedeći redak bez razmaka ( at+cgdcont=1,"ip","web.htgprs" ) BEZ Zagrada. stisneš ok i zatvoriš sve. sad kad ti je mob spojen bt.om s kompom možeš zvati konekciju iz start-connect to - tipmoba bluetooth DUN modem ili iz blusoleila koad jemob spojen gore se pokaže ako je moguće polje za konektiranje na net pa možeš i tak.
Pozdrav
Zadnji uredio miniGPS : 11-12-2006 u 12:54
Jedno napredno pitanje...
Dali je ikako moguce spojiti se na wlan...
Bookmarks