Isprobao bih da imam BT kod sebe, posudio sam ga legi, dobit ću ga valjda sutra.
Isprobao bih da imam BT kod sebe, posudio sam ga legi, dobit ću ga valjda sutra.
SE 910i ima sve ove postavke koje sam unio kako pise u postu, ukljucio Bth, ali mobitel mi govori da konekcija nije ispravna...Izvorno postao domy_os
kontam da bi trebalo sljakati i na ovom telefonu,ako ima se gdje unijeti sve potrebne informacije...?
THX, na odgovoru
koliko sam puta napomenio.. da je ovo samo za S60...
Imao sam SE P900 prije, i on također može na net, ali je postupak mnogo jednostavniji...
Nema potrebe za unosom ip adresa... samo se ostvari serijska konekcija sa mobom ( preko bluetootha, stavi opera i ide se na net...
ni nepita sa čime da se spoji, direkt ide na net...
to radi na n70?
vrijedi li za non-symbian uredjaje?
neznam jel vrijedi na nonsymbian uređajima...
jedini problem je što na non symbian uređajima browser Opera postoji za javu... a java neznam jel ima pristup bluetooth izlazu na mobu...
za khidega:
Ovo je postupak za Symbian S60 6.0 i 7.0...
Znaci mogu obrisati ovu prvu konekciju..ha,ha...Izvorno postao Krompirko
Molim te napisi tocno sto treba obaviti da se spajam preko SE 910i, ukljuciti Bth i ...?
Hvala
jal baš mora SP2 . ??![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
da, inače ti komp neće prepoznati bluetooth i morao bi koristit onaj njegov program, a svi programi koji se prodaju sa bluetoothom su teeesko smece...Izvorno postao AutoXpert
ja kad sam koristio spajanje sa P900, spojio sam se tek svaki 10eti put sa bluesoleiom, a kad sam stavio SP2 onda se recimo svaki put spojio bez problema...
postoji program za symbian koji omogucava spajanje na net preko plavca
neznam vise kak se zove , isprobao sam ga jednom i vise mi se nije dalo, premali je ekran za surfanje po netu
uglavnom dobra stvar za zezanciju
ja se spajam sa bluesoleiom i nemam nekih vecih bedova, jedini mu je crnjak sto nakon transfera od 5 Mb moras napraviti restart Bth...program je neki free edition...Izvorno postao Krompirko
Onda hoce li mi netko pomoci da podesim telefon SE 910i za surfanje ili cemo samo laprdati?
Imam i SP2, ali ne znam sta ciniti s njim?
Zahvaljujem
Bookmarks