ajd domy isprobaj,ja ne mogu jer imam preko gradske mreže net, a imaju mac filter
ajd domy isprobaj,ja ne mogu jer imam preko gradske mreže net, a imaju mac filter
Isprobao bih da imam BT kod sebe, posudio sam ga legi, dobit ću ga valjda sutra.
SE 910i ima sve ove postavke koje sam unio kako pise u postu, ukljucio Bth, ali mobitel mi govori da konekcija nije ispravna...Izvorno postao domy_os
kontam da bi trebalo sljakati i na ovom telefonu,ako ima se gdje unijeti sve potrebne informacije...?
THX, na odgovoru
koliko sam puta napomenio.. da je ovo samo za S60...
Imao sam SE P900 prije, i on također može na net, ali je postupak mnogo jednostavniji...
Nema potrebe za unosom ip adresa... samo se ostvari serijska konekcija sa mobom ( preko bluetootha, stavi opera i ide se na net...
ni nepita sa čime da se spoji, direkt ide na net...
to radi na n70?
vrijedi li za non-symbian uredjaje?
neznam jel vrijedi na nonsymbian uređajima...
jedini problem je što na non symbian uređajima browser Opera postoji za javu... a java neznam jel ima pristup bluetooth izlazu na mobu...
za khidega:
Ovo je postupak za Symbian S60 6.0 i 7.0...
Znaci mogu obrisati ovu prvu konekciju..ha,ha...Izvorno postao Krompirko
Molim te napisi tocno sto treba obaviti da se spajam preko SE 910i, ukljuciti Bth i ...?
Hvala
jal baš mora SP2 . ??![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
da, inače ti komp neće prepoznati bluetooth i morao bi koristit onaj njegov program, a svi programi koji se prodaju sa bluetoothom su teeesko smece...Izvorno postao AutoXpert
ja kad sam koristio spajanje sa P900, spojio sam se tek svaki 10eti put sa bluesoleiom, a kad sam stavio SP2 onda se recimo svaki put spojio bez problema...
Bookmarks