Na 6600 nema gateway i session tak da ništa od toga. Zašto govoriš ljudima da brišu ostale pristupne točne? Time će si onemogućit pravi GPRS, MMS,... Pokažem ti sutra šta ima...
Na 6600 nema gateway i session tak da ništa od toga. Zašto govoriš ljudima da brišu ostale pristupne točne? Time će si onemogućit pravi GPRS, MMS,... Pokažem ti sutra šta ima...
slične su postavke , bez brige, danas je bio lega sa 6600 i spojili smo se na net...
ja tebi pokažem kako
ajd domy isprobaj,ja ne mogu jer imam preko gradske mreže net, a imaju mac filter
Isprobao bih da imam BT kod sebe, posudio sam ga legi, dobit ću ga valjda sutra.
SE 910i ima sve ove postavke koje sam unio kako pise u postu, ukljucio Bth, ali mobitel mi govori da konekcija nije ispravna...Izvorno postao domy_os
kontam da bi trebalo sljakati i na ovom telefonu,ako ima se gdje unijeti sve potrebne informacije...?
THX, na odgovoru
koliko sam puta napomenio.. da je ovo samo za S60...
Imao sam SE P900 prije, i on također može na net, ali je postupak mnogo jednostavniji...
Nema potrebe za unosom ip adresa... samo se ostvari serijska konekcija sa mobom ( preko bluetootha, stavi opera i ide se na net...
ni nepita sa čime da se spoji, direkt ide na net...
to radi na n70?
Znaci mogu obrisati ovu prvu konekciju..ha,ha...Izvorno postao Krompirko
Molim te napisi tocno sto treba obaviti da se spajam preko SE 910i, ukljuciti Bth i ...?
Hvala
Bookmarks