Canon A 60 ili A 70?
Koji mi digitalac preporucujete za cijenu do 2500 kn???
Canon A 60 ili A 70?
Ako si gladan pojedi nesto
jel ti vazna velicina?
Neki od Sonyevih P-XX modela.
a kome nije važna veličina?![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
imaš na crnjaka olympus mju 300, a ako dodaš još 500 imaš camediu - 4000 (sutra meni dolaziPoslao: dvd
Koji mi digitalac preporucujete za cijenu do 2500 kn???to ti je najbolja roba
ja preporučam pentax optio 33L (cca. 2300,00kn).
iza njega bi ti preporučio canon a70.je skuplji,al vrijedi.neznam cijenu,al mislim da je oko 2900,00.to je stroj.
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Mislim da je ovo jako dobar fotic. Vidio sam snimke u A4 formatu i zbiljam su odlicne. http://www.forster.hr/acatalog/9993.html
![]()
Minolta Dimage Z1 moj konačan odgovor. nabavit ču ga i sebi...
cijena? prava sitnica... ALI OVAJ PUT DOSLOVNO! 366 dolara
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
i di ces s tim topom? meni je comin dimage xt ili tako nekako skroz dobar fotic, a nije bas ni previse skup, mislim da je 2900 u ducanu. btw, kada vec kupujes fotic razmisli o tome da odmah nabavis i neku postenu karticu...
da a taj top ima zoom 10x . pa si ti misli... zapravo opče nije velik fotič, a odličan je i jeftiniji od dimage xt
gle ja sam isto htio velik zum dok mi tip u ducanu nije reko da to meni uopce netreba, jer za takav zum ti treba stalak u puuuuuuno svjetka inace se mos *
da to vjerovatno imas pravo, al meni se taj fotic svidja... bas zato jer je veci... nije zoom taj zbog ceg sam zapeo za njega
Gdje u ZG ima najpovoljnije za nabavit MMC i SD kartica do 128 MB? Gledao sam MMC karticu na HGspot webu kosta 310 Kn? Ima li gdje povoljnije?
Hvala
www.telfon.net/foto :: Moja foto galerija ::
www.telfon.net :: Sve za mobilne i digitalnu fotografiju ::
Bookmarks