Imaš garanciju?
Eto išao sam isprobat mob, išao vidit zašto služi taj kod jedan put ga napisao,a nakon toga zaboravija kod ,falija tri puta i sad je blokiran,to jest nemogu stavit neku drugu tele2 karticu u mob,sem svoje ,al i stavit tvorničke postavke,srečom nisam zablokira postavit samo neke brojeve sa kartice.Zovem BS servis oni kažu da če mi ga oni odblokirat besplatno ako imam garanciju u suprotnom 150 kuna.Srečom imam garanciju i besplatno je al moram čekat 10 dana,dok ga ovi iz alo,alo pošalju i dok stigne na red.A usput sam pita za novi softver kažu da je besplatan,al mi se ne isplati izgubit muziku,slike i video klipove zbog brzine,još uz to čujem da su softveri novi na engleskom.Onda se totalno ne isplati.I zanima me di ima kupit bljeskalicu za mob,jer je nema a podržava je.
Imaš garanciju?
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
@ Ro@am- promaklo ti:
Izvorno postao web
Uglavnom napravi si backup svega sa telefona i mem. kartice pa ga pošalji sam u MM agramservis jer će ti stić prije i nazad.Na papiru opiši "kvar" i priloži garanciju.
A HR meni na mobitelima... e od toga se nekad naježim.Kad naletim na Postavi postavke stavljam odmah na ENG ili Njemački.Bar malo naučiš strani jezik.
Izvini brzo sam čitao,morao sam ići na misu.
Slažem se sa tobom,na nekim modelima hrvatski prijedvod je užasan...
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
Bookmarks