Evo ovako imam problem,imam k750i na t-mobilu i vip karticu na kojoj su mi imena iz imenika,kako vip kartica nemože u k750i dali je moguće kako preko nekog programa ili nekako da stavim vip karticu u k750i i spojim ga usbom i iščitam te kontakte?![]()
Evo ovako imam problem,imam k750i na t-mobilu i vip karticu na kojoj su mi imena iz imenika,kako vip kartica nemože u k750i dali je moguće kako preko nekog programa ili nekako da stavim vip karticu u k750i i spojim ga usbom i iščitam te kontakte?![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
znam da ti neću uopće bit od pomoći, ali nekada smo mi u stara vremena PREPISIVALI (da, nebi vjerovo) kontakte iz jednog u drugi mobitel! nevjerujem da ikako možeš prebacit te kontakte ako ne prihvaća karticu, tako moja tele2 neide u vipov k610i, pa sam danas sve ručno prepisivo, nakon nekog vremena postane i zanimljivo...
kopiraj sa sim kartice u kontakte na telefon. stavi drugu karticu i kontakti bi trebali biti tu. Trebalo bi raditi, nisam probao jel je moj isto kodiran na t-mobile
iPhone 5s 16 GB
ali nemože ih kopirat na telefon kad mu k750i ne prihvaća vip karticu s koje bi kopiro!Izvorno postao imatic
čuj, možda bi ti najbolje bilo da nađeš neki drugi mobitel koji podržava sve kartice i prvo na njega skopiraš sve s vip kartice, pa staviš karticu koju misliš koristit za k750i u taj mobitel i kopiraš sve s telefona na tu karticu, i onda tu karticu staviš u k750i i to bi trebalo bit to... a telefon ti nebi trebalo bed nać, posudi od nekog na pet-deset minuta...
Izvorno postao marke
da ovo sam i ja mislio,imatic nemogu ih kopirati kad mi ne podržava vip karticu![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
ma vidimIzvorno postao S.Silva
moja greska
![]()
iPhone 5s 16 GB
ja sam to pri promjeni moba napravila ovako:
povezala sam mobitel s kompom i kopirala kontakte na komp. koristim FMA i u njemu ima opcija "export contacts". odabereš folder u koji ih želiš spremiti i to je to.
zatim sam dugi mobitel povezala s kompom i u FMA odabrala opciju "import contacts" i odabrala spremljene kontakte.
to je vrlo lako i brzo, samo trebaš 2 mobitela...
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Bookmarks