Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 130

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Talking Cowon iAUDIO

Meni osobno puno pomogne kada netko napiše o nekom proizvodu koji me zanima pa… evo, za one koje zanima iAUDIO, a nemaju di saznat, iz ruke nekoga koji ga ima!

Kupila sam COWON iAUDIO F2, kada već nitko ništa ne govori o njemu išla sam na sreću i mogu vam reći da je mp3 player super. Ima super zvuk (+3D Surround sistem), jake slušalice, s kojima se baš lijepo čuje. Kada ga ugledate prvi put nećete vjerovat koliko je mali (ipak sam mislila da je malo veći), ali to ništa ne kvari. Ima ekran od 260000 boja na kojem se super vidi. S njim dobijete kabel s kojim spojite njega i npr. discman, i onda možete direktno s discman-a snimat pjesme, te još ima mogućnost snimanja s radija, timer koji možete namjestiti da sam počne snimat nešto s radija, alarm, wallpaper (možete svoje slika postaviti kao pozadinu), filmiće reproducira, text prikazuje… čak i možete uz pjesmu uključit Lyrics te imati tekst pjesme dok pjesma svira.
    Snimanje zvuka (voice recording) je odličan, čisto i jako se čuje sve što se snima.
    S njim dobivate CD s programima, ako ne želite ne morate ih instalirat jer je Explorer dovoljan, ali i program je vrlo jednostavan, lako je baratat po njemu. Ako ga priključujete na kompjuter npr. na faxu, kompjuter će ga bez problema sam raspoznat i prikazat ga kao izmjenjivi disk. Usput ga možete koristit kao Flash memoriju za prenošenje i drugih stvari umjesto slika, muzike…
    Ja sam uzela 2GB, od viška glava ne boli..

Kupit ga možete u HGspotu, 1GB – 799kn, 2GB – 999kn.
    U istoj je klasi s nekim Creativ-ima, iPod-ovima, iRiver-ima te Sony-ima. Naravno da se ne može mjeriti s iPod-m od 40GB ili više… niti Creativ-om od isto toliko, jer ipak je to klasa više, ali s njima možete mjeriti COWON iAUDIO A2, ili D2 (u kojeg možete staviti SD Card-s i koji ima Touch Screen).

Ja vam ga preporučujem, i bez straha ga možete kupit!

Detaljnije o njima možete saznat na http://www.cowonglobal.com/

Registered User Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Realme GT 5G 12/256 GB
    Operater
    Svi
    Bodovi
    20.013
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.013, Nivo: 34
    Bodovi: 20.013, Nivo: 34
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lijepo da si iznijela iskustva... Dobrodosla na forum!

Ja sam se dvoumio izmedju U3 i F2 (i jos par onih skupljih ). F2 nisam smio uzeti jer je stvarno uzasno lagan i sitan, mislio sam da bi mi trebale cackalice za one tipkice.

Inace, ako je nekom bitno (a meni jest) da dodam da su Cowonovi playeri medju najglasnijima na trzistu (samu kvalitetu reprodukcije necu spominjati, dovoljno je reci da su u rangu iriveru).
    Bas razmisljam da narucim u inozemstvu Cowon D2 koji je po meni najbolji flash player ikad (ukljucujuci novi iriver Clix 2), samo ga trenutno nema kod nas za kupiti...

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kada sam ga uhvatila u ruku prvi put... koja laganina, ali Player ima jako puno mogućnosti i jako je dobar tako da mu se ne može zamjerit težina, a bome ni veličina. Ima jako dobar prikaz na ekranu.

Dobrog sam upecala..
    Dada

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Stogigabajtni MP3 player
    By lili in forum Multimedia playeri (prijenosni)
    Odgovora: 27
    Posljednji post: 14-05-2007, 18:32
  2. Crystal 2 Mobile Player v2.10 UIQ
    By zerobravo in forum Symbian aplikacije (software)
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 29-09-2006, 16:43
  3. mp3 player
    By daisy in forum Multimedia playeri (prijenosni)
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 31-08-2006, 19:27
  4. Moj mp3 player je manji od vaseg! :)
    By MANNY in forum Multimedia playeri (prijenosni)
    Odgovora: 27
    Posljednji post: 26-05-2006, 11:39
  5. MURO MR-100 mp3 player
    By ip19782000 in forum Multimedia playeri (prijenosni)
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 15-05-2005, 19:49

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove