mozda bi mi i 512 mb bilo dosta . imao sam japansko noname sranje dosad sa 256 i mozda bi mi duplo vise prostora (512) moglo bit dovoljno
mozda bi mi i 512 mb bilo dosta . imao sam japansko noname sranje dosad sa 256 i mozda bi mi duplo vise prostora (512) moglo bit dovoljno
Zadnji uredio Jaymz : 24-12-2006 u 18:51
vjeruj mi da je japansko nebi bilo sranjeIzvorno postao Jaymz
![]()
a i to kaj velis
mozda bi mi t20 bio ok (512mb crveni) . al mi se nekako sad ovo sa zamjenjivim baterijama cini prednost ... ako se nekud ide (na put ) i nema se gdje napunit player , samo se kupi nova na kiosku
jel posjeduje netko t20 il 30 da mi napise malo iskustva snjima
isprobo sam i t20 no moje mišljenje je da je više "šminkerskog stila" zato jel ne nudi ništa više od t30.Izvorno postao Jaymz
ima manji ekran što umanjuje kvalitetu scrollanja folderima jasno ,kako drugačije :-) te ugrađenu bateriju koja prema papirima traje manje od one na t30 koja je izmjenjiva i mošeš dodat večeg kapaciteta.
impresivnih je dimenzija ,mase i odlične izrade,ali po meni nikako (isplativiji)/bolji nego t30
ovuh dana listam dosta po netu u vezi best buy playera za te novce koje ja trenutno imam
svi hvale t10 na velika vrata , a jos vise zen nano . da ipak uzmem njega sa 512?
reci mi sodom , jesi posjedovao taj t30 ? jel bitno mi je misljenje iz prve ruke .
i jos jednom , kvaliteta zvuka mi je na prvom mjestu(sto ukljucuje i slusalice)
Zadnji uredio Jaymz : 02-01-2007 u 22:39
posjedovo u smislu da sam ga imao kao vlastiti player,mogu ti odgovorit da nikad nisam uopče imao flash player ....odugovlačio sam onih zadnjih 2 godine odkad su se pojavili zbog nekih svojih razloga i odma prešo na hdd player/e.
no nemoraš se uopče dvoumit,player je i više nego dobar za novac koji trebaš zbrojit za njega
što se tiče kvalitete zvuka koju toliko naglašavaš iriver je tu sigurno najjači igrač
što govori dovoljno i to da je uz playere isporučivo sennheiserove slušalice.
Bookmarks