= Citat = Izvorno postao dobrocinitelj
I ja sam razmišljao o tome dok ga lost nije dobio no pazi se.. imaš još foru da ako dobiješ MTP verziju (meni se ne svidja) 2gb player vani, ne možeš je flashati u UMS.. Kao što piše:

-. This is iriver Firmware Updater which upgrade & format(recovery) your player.
-. You can also switch your player version to MTP <-> UMS version. (For T10/T20/T30 Series, N12, U10 only. 256MB and 2GB models are not supported.)

Računao sam da ako kupim vani 1gb t10 bi me s radiom došao s porezom i carinom i poštarinom 850 kn no mislim da mi je onda servis nikakav..
I ja sam sve isto prosao, od Creative Zen Nano+, preko citanja problema sa firmwareom, poklopca baterije... i onda sam otkrio T10 (malo su mi pomogli tu ).
Nije najmanji za flash player, ali meni je jednostavno najljepsi (imam osjecaj da se s onom izbocinom za kacenje moze otvarati pivo, tako mi se cini cvrstim).
Ali, najbitinija je kvaliteta zvuka, a gdjegod sam citao, iRiver spada u sam vrh...

Ali jednostavno ne dam preko 1000 kn za nesto sto je vani skoro duplo jeftinije i s duplo vecim kapacitetom, pa makar ovdje imao dozivotnu garanciju. Iskombinirat cu nesto pa makar kombinirao mjesecima i uzeti taj crni 2gb model.

A ovo s verzijama ne kuzim, zasto 2gb model nebi bio podrzan? Ako nije, pretpostavljam da je to privremeno...
Usput, glavna razlika izmedju UMS i MTP verzije je mogucnost prepoznavanja playera kao usb diska umjesto koristenja windows media playera, je li tako?