Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 130

Hybrid View

Registered User Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Realme GT 5G 12/256 GB
    Operater
    Svi
    Bodovi
    20.013
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.013, Nivo: 34
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Negdje sam procitao da EU verzije nemaju radio zbog dodatnih troskova koje poradi toga iRiver ima (porezi na koristenje frekvencije i sta ti ja znam sta...).
    Dalje sam citao da se T10 bez radija moze flashati s firmwareom od americke verzije s radiom ali to nece pomoci zbog izostanka chipa.
    Isto tako se moze napraviti i obratno, ali to nema smisla, navodno su americke verzije glasnije (takodjer zbog nekog EU zakona).
    Uglavnom, tko kod nas nadje verziju s FM radiom, ta ce biti osjetno skuplja (oko 400 kn, kako sam ja nasao).
    Pokusavam nesto iskombinirati preko eBay... 2GB verzija s FM radiom kosta koliko i kod nas od 1GB bez radija, pa onda na to shipment, carina, pdv...

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kupio sam ga prije par dana i player je zakon. Njuškao sam po webu danima dok se nisam odlučio za njega i nije mi žao. Od playera mi je glavni feature bio zvuk. Nekako mi je blesavo buljiti u filmiće na malim monitorima. To mogu doma u miru. Ovako mogu nešto raditi dok slušam.. Dakle, htio sam da ima dobar radio, dobar zvuk, kvalitetnu izradu i baterije koje mogu mjenjati. Glupavo je da odem negdje na nekoliko dana i da nemogu napuniti player jer se puni preko USB ili transformatora. Ovako, možeš kupiti baterije na kiosku ili puniti rechargable. Prvi izbor mi je bio Creative Zen Nano +. Na prvi pogled je ok, no onda sam skužio da su imali neki problem sa wma fajlovima (vidi na njihovom forumu) koji su otklonili novim firmwareom koji po instalaciji ubija FM radio feature(!) navodno ih je agencija za zaštitu od kopiranja stisnula da to ukinu. Nije mi se svidjelo ni kako je riješen zatvarač baterije i kad sam ga vidio u živo nije mi baš bio nešto. Također snima glas i radio sa malim bit rateom. No prednost je da je jeftiji od T10.

I onda sam otkrio t10. Mali, robustan, dovoljno težak a opet lagan da ga možeš nositi oko vrata. Jako kvalitetno snima glas i radio (normalno mi lovi 20 stereo stanica u stanu). Radio snima sa (64,128,256 kbps), glas sa (32,64,128 kbps) mp3. AA Baterija traje 35-45 h (ovisno o upotrebi), sučelje je intuitivno, 12 EQ. Ima fenomenalnu stvar za snimanje radija.. Možeš alarm programirati kao video da se sam upali i snimi radiostanicu koju hoćeš u željenom trajanju. Ima čak i regulaciju playbacka kao na starim plocama tako da izvođači zvuče kao "ribe" ili kao da su se nagutali helija (blesavo ali fora). Još mu možeš recimo odrediti da ponavlja dio pjesme od točke a do točke b. Podržava playliste i quick playlista se čak može kreirati sa samim playerom. Podržava i ogg vorbis ako je nekom bitno. Ekran je mali ali skroz ok.

Lošije strane su: skup je. U linksu 1gb model bez radija košta cca 600 kn, dok sa radiom u Lostu košta oko 1000. (links ne nabavlja s radiom) no i vani je skoro isti omjer, to je valjda zbog poreza na snimanje radija zbog autorskih prava. par puta mi se znao zblokat pa moras otvorit poklopčić baterije i zatvorit. (nije već neko vrijeme ali da spomenem). Win XP mi ga nisu htjeli prepoznati kad je bio spojen na USB konektore na prednjem dijelu kućišta. Kabl se mora se spajati iza na MBO.

Inače je zakon. Bilo bi fora još da ima line-in utičnicu za capture kao t30, no on nema radio tako da mi to i nije tako bitno.

Vrijedi pogledati i iAudio g3, no nisam ga ovdje imao gdje kupiti a i općenito sam izbjegavao playere sa joystickom jer se neki navodno kvare s vremenom..

31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao NGager
    Pokusavam nesto iskombinirati preko eBay... 2GB verzija s FM radiom kosta koliko i kod nas od 1GB bez radija, pa onda na to shipment, carina, pdv...
    I ja sam razmišljao o tome dok ga lost nije dobio no pazi se.. imaš još foru da ako dobiješ MTP verziju (meni se ne svidja) 2gb player vani, ne možeš je flashati u UMS.. Kao što piše:

-. This is iriver Firmware Updater which upgrade & format(recovery) your player.
    -. You can also switch your player version to MTP <-> UMS version. (For T10/T20/T30 Series, N12, U10 only. 256MB and 2GB models are not supported.)

Računao sam da ako kupim vani 1gb t10 bi me s radiom došao s porezom i carinom i poštarinom 850 kn no mislim da mi je onda servis nikakav..

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iphone 32gb 3gs w, i900
    Operater
    tmob, tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

isto pitanje za preporuku

trazim nekaj polovno do recimo 1000kn.
    najvise mi se svidja olympus m robe (5gb)

e sad vi nabacite jos nekaj da vidim kaj da trazim.................

Registered User Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Realme GT 5G 12/256 GB
    Operater
    Svi
    Bodovi
    20.013
    Nivo
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dobrocinitelj
    I ja sam razmišljao o tome dok ga lost nije dobio no pazi se.. imaš još foru da ako dobiješ MTP verziju (meni se ne svidja) 2gb player vani, ne možeš je flashati u UMS.. Kao što piše:

-. This is iriver Firmware Updater which upgrade & format(recovery) your player.
    -. You can also switch your player version to MTP <-> UMS version. (For T10/T20/T30 Series, N12, U10 only. 256MB and 2GB models are not supported.)

Računao sam da ako kupim vani 1gb t10 bi me s radiom došao s porezom i carinom i poštarinom 850 kn no mislim da mi je onda servis nikakav..
    I ja sam sve isto prosao, od Creative Zen Nano+, preko citanja problema sa firmwareom, poklopca baterije... i onda sam otkrio T10 (malo su mi pomogli tu ).
    Nije najmanji za flash player, ali meni je jednostavno najljepsi (imam osjecaj da se s onom izbocinom za kacenje moze otvarati pivo, tako mi se cini cvrstim).
    Ali, najbitinija je kvaliteta zvuka, a gdjegod sam citao, iRiver spada u sam vrh...

Ali jednostavno ne dam preko 1000 kn za nesto sto je vani skoro duplo jeftinije i s duplo vecim kapacitetom, pa makar ovdje imao dozivotnu garanciju. Iskombinirat cu nesto pa makar kombinirao mjesecima i uzeti taj crni 2gb model.

A ovo s verzijama ne kuzim, zasto 2gb model nebi bio podrzan? Ako nije, pretpostavljam da je to privremeno...
    Usput, glavna razlika izmedju UMS i MTP verzije je mogucnost prepoznavanja playera kao usb diska umjesto koristenja windows media playera, je li tako?

31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao NGager

A ovo s verzijama ne kuzim, zasto 2gb model nebi bio podrzan? Ako nije, pretpostavljam da je to privremeno...
    Usput, glavna razlika izmedju UMS i MTP verzije je mogucnost prepoznavanja playera kao usb diska umjesto koristenja windows media playera, je li tako?
    Da. Meni je osobno UMs bolji.. tako mi radi i fotic i super je jednostavno..

Svježe registriran
    Datum registracije
    May 2006
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo proučila sam ovaj topic jer i ja namjeravam kupit neki kvalitetan mp3 player, a najbitniji mi je dobar zvuk.

sad je akcija u sony centrima pa kaj znate o ovom graškiću?
    (596,85kn)

NW-E207
    1GB Flash Memory MP3 Walkman
    ATRAC3plus i MP3 direct playback
    Preko 45 CD u ATRAC3plus, 22 CD u MP3
    USB direct plug
    Repeat / Shuffle
    45 grama
    WMA / WAV kompatibilnost
    Lithium-Ion rechargeable Battery: 50h continuous playback
    High speed charging: 3 minutes charging = 3H playback time
    Sonic Stage 3.2 Jukebox software
    Dostupno u plavoj, bijeloj, rozoj i crnooj boji

ili ovaj za 650kn s izmjenjivom baterijom:

NW-E107
    1GB Flash Memory MP3 Walkman
    WMA / WAV kompatibilan
    Preko 40 CD u ATRAC3plus, 20 CD u MP3
    Kompaktan dizajn
    1 Linijski LCD na kućištu
    26grama
    Atrac3plus i MP3 direct playback
    Sonic Stage Jukebox software 3.0
    70h sviranja 1 kom AAA baterije
    dostupan u srebrnoj, crvenoj, narančastoj i plavoj boji

treći izbor je iRiver T10 al baš mi se ne sviđa tolko njegov dizajn.

šta preporučate?

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    isusfon
    Operater
    teletina
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao žacka
    evo proučila sam ovaj topic jer i ja namjeravam kupit neki kvalitetan mp3 player, a najbitniji mi je dobar zvuk.

(ostatak izrezan radi preglednosti)

šta preporučate?
    Iriver T10 bih ti ja preporučio,čisto radi toga što,ako ništa,iriver t 10 ima,po mom mišljenju bolji zvuk,a i lakše je prebacivati pjesme na njega,Sony-jev Sonic Stage(program koji moraš koristit za prebacivanje mjuze) je : IMO.
    OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    i6+ 128gb
    Operater
    sve
    Godina
    40
    Bodovi
    24.161
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pogledaj sony nw e505 je skuplji od ovih ali i bolji,ja sam ga samo isprobao i fenomenalan je..a prebacivanje mi nije ni najmanji problem..usporedio sam ga sa iriver desetkom,sony ima bolji i ugodniji zvuk,bateriju i ostale prednosti neću spominjati..

Svježe registriran
    Datum registracije
    May 2006
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    znaci ipak je bolji iriver, ok hvala, bum još malo promislila.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Stogigabajtni MP3 player
    By lili in forum Multimedia playeri (prijenosni)
    Odgovora: 27
    Posljednji post: 14-05-2007, 18:32
  2. Crystal 2 Mobile Player v2.10 UIQ
    By zerobravo in forum Symbian aplikacije (software)
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 29-09-2006, 16:43
  3. mp3 player
    By daisy in forum Multimedia playeri (prijenosni)
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 31-08-2006, 19:27
  4. Moj mp3 player je manji od vaseg! :)
    By MANNY in forum Multimedia playeri (prijenosni)
    Odgovora: 27
    Posljednji post: 26-05-2006, 11:39
  5. MURO MR-100 mp3 player
    By ip19782000 in forum Multimedia playeri (prijenosni)
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 15-05-2005, 19:49

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove