Nema vise Clixa, covjek mi kaze da je zadnji otisao oko 15h tako da nista od toga![]()
![]()
mislim da na kutiji niti nema naljepnice preko djela gdje se zatvara/otvara jel moji je također došao bez te neljepnice.
Nema vise Clixa, covjek mi kaze da je zadnji otisao oko 15h tako da nista od toga![]()
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ma da? Kad sam ja kupovao, bile su 2 kutije jos i mislim da je ta druga bila s naljepnicom... ali dobro, mozda sam krivo vidio.Izvorno postao sodom
Nego, nije mi jasno zasto u Linksu Clixa prodaju kao model U10?! Jest da su maltene identicni, ali po netu postoje razlicite recenzije za ta dva modela i, naravno, nisu sasvim jednaki. Svejedno, drago mi je, Clix nekako ljepse zvuci od U10.![]()
Jaoj, kako ovaj ekran upija otiske prstiju, to je nesto nevidjeno...
to sam se i ja zapitao,zašto u10...ali glavno da na kutiji piše clix,a na stranicama bi to stvarno mogli korigirat, samo zbunjuje
Pa ništa.. onda.. sretni Vam blagdani!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nesto razmisljam, nebi bilo lose da i HGspot napravi kakvu akciju s mp3 playerima...![]()
Ima li igdje u nasoj drzavi za kupiti iAudio X5 L ?
Uzeo bih i onaj X5 obicni za cca. 30% nizu cijenu.![]()
koji preporucujete do 600kn ?
htio sam mozda uzet irivera t10 al mi je bed sta se ne puni nego ide baterija (nedamise sad jos kupovat i uređaj za punjenje baterija itd) , a i nisam ga nigdje stigao isprobat . cuo sam sonya nw507 i odusevio se zvukom (al ne i softwareom i ako i za to postoji rjesenje http://www.drvoid.com ) .
trazim da je 1gb , da se dade napunit (i da mu baterija drzi ) , a najveci naglasak na kvalitetu zvuka (da dobro basevi izlaze , slusalice da su ok koje dolaze snjim , a poslje lako kupim jos bolje)
iriver t30 i ostane ti za punjač.
zvuk vrhunski ?
ako je , onda uzimam . mada je jebada sa tim baterijama al dobro
jedna riječ, iriverIzvorno postao Jaymz
![]()
nisam puno dolazio u doticaj sa njima pa...
cinimise taj t30 nekako glomazan (iako je mali ) , ovaj t10 mi je nekako privlacniji
Zadnji uredio Jaymz : 24-12-2006 u 15:32
t10 je mnogo veči nego t30
duzina trajanja baterija mi je isto vazna jel one sta se pune ne traju ni priblizno ko duracelke
u t30 idu aaa baterije ,pa stavi duracell ako te veseli,no meni nije baš previše logično nabrijavanje autonomije na playeru koji može prevrtit "4 puta u krug" svu muziku koja je na njemu, to bi bilo pohvalno za player velikog kapaciteta,ovako ti je i 20 sati uvrh glave.
stvar je u dodatnom trosku (kupovanje baterija)
al onda nece bit bed ako je stvarno vrhunski zvuk i ako stvarno vrti 20 sati
btw. mislio sam da je skuplje
Baterija, tip AAA, DURACELL ULTRA M3, alkalna, blister, 4 kom -32kn
Baterija, tip AAA, DURACELL (750 mAh), blister, 2 kom - 59kn - te su punjive NiMh
Zadnji uredio Jaymz : 24-12-2006 u 16:23
imas sonyjeve od 800mah za manje love,probaj potražit...
okay , mislim da bi mi taj t30 bio dobar onda (al nista jos nije konacno do sljedeceg mjeseca dok ne odem u kupovinu)
ako jos tko ima nesto za predlozit samo neka se javi
mozda bi mi i 512 mb bilo dosta . imao sam japansko noname sranje dosad sa 256 i mozda bi mi duplo vise prostora (512) moglo bit dovoljno
Zadnji uredio Jaymz : 24-12-2006 u 18:51
vjeruj mi da je japansko nebi bilo sranjeIzvorno postao Jaymz
![]()
a i to kaj velis
mozda bi mi t20 bio ok (512mb crveni) . al mi se nekako sad ovo sa zamjenjivim baterijama cini prednost ... ako se nekud ide (na put ) i nema se gdje napunit player , samo se kupi nova na kiosku
jel posjeduje netko t20 il 30 da mi napise malo iskustva snjima
isprobo sam i t20 no moje mišljenje je da je više "šminkerskog stila" zato jel ne nudi ništa više od t30.Izvorno postao Jaymz
ima manji ekran što umanjuje kvalitetu scrollanja folderima jasno ,kako drugačije :-) te ugrađenu bateriju koja prema papirima traje manje od one na t30 koja je izmjenjiva i mošeš dodat večeg kapaciteta.
impresivnih je dimenzija ,mase i odlične izrade,ali po meni nikako (isplativiji)/bolji nego t30
ovuh dana listam dosta po netu u vezi best buy playera za te novce koje ja trenutno imam
svi hvale t10 na velika vrata , a jos vise zen nano . da ipak uzmem njega sa 512?
reci mi sodom , jesi posjedovao taj t30 ? jel bitno mi je misljenje iz prve ruke .
i jos jednom , kvaliteta zvuka mi je na prvom mjestu(sto ukljucuje i slusalice)
Zadnji uredio Jaymz : 02-01-2007 u 22:39
posjedovo u smislu da sam ga imao kao vlastiti player,mogu ti odgovorit da nikad nisam uopče imao flash player ....odugovlačio sam onih zadnjih 2 godine odkad su se pojavili zbog nekih svojih razloga i odma prešo na hdd player/e.
no nemoraš se uopče dvoumit,player je i više nego dobar za novac koji trebaš zbrojit za njega
što se tiče kvalitete zvuka koju toliko naglašavaš iriver je tu sigurno najjači igrač
što govori dovoljno i to da je uz playere isporučivo sennheiserove slušalice.
Bookmarks