V3i ti je 10 puta bolja od l7 , imao sam ju i bio sam prezadovoljan !
I memoriju ti ima 10 mb + kartica 64mb koju možeš i nadograditi kupivši veću !
V3i ti je 10 puta bolja od l7 , imao sam ju i bio sam prezadovoljan !
I memoriju ti ima 10 mb + kartica 64mb koju možeš i nadograditi kupivši veću !
i L7 isto, samo što ne dobiješ karticuIzvorno postao dust
v3i je bolji ali je i skuplji pa racunaj nato da ce te izac vise od 1200 ako kupujes novog
Znači sa v3i dobiješ odmah 64 MB karticu, ali 1200 kn...hmmm
A jel s kojim dobiješ i slušalice???
Sa L7 dobiješ samo karticu za mob. Ne dobiješ niti slušalice niti karticu, za V3i neznam..
Evo kupih si baš v3i na ugovor u vipu i dobio sam slušalice, memorijsku karticu u dva para zamjenskih vatica za slušalice čak! Mogu ti reći da zvuk nije loš, dapače sasvim je solidan. Kartica je 64 MB I dobio sam uz nju jednu adapter SD karticu, tako da osim kablom i BT-om mogu fajlove stavljati na nju na taj način da je gurnem direktno u čitač kartica u laptopu. Sve u svemu nije loše.
Moja preporuka je da si uzmeš v3i, ako si na vipu preko pretplate, na godinu dana bez trajnog naloga, platiš u gotovini i to te dođe ispod crte (sa popustom za gotovinu) 1350 kn![]()
...Jesi gledao možda E398, mob je jedan od kompaktnijih i čvršćih na tržištu, nemaju ga operateri (rijedak model)ali da se nabavit u nekom od shopova ili preko oglasnika, imaš 3d zvuk, u paketu sluške, 64mb kartica, data kabel, to ti je neka varijanta između ova dva, mene je u v3i razočarala kamera koja je jedna od lošijih 2mp, no ipak bolja od vga...
Bookmarks