jel se u V1075 može ubaciti kartica???Izvorno postao mobitelash
između l7 i v3i je definitivno bolja v3i a kak je happydayhr naveo i v1075 je super...nedavno sam je dobio, mob se definitivno može mjeriti sa v3i...imaju sličnu kameru a v1075 ti ima 3G te GA U HRVATSKOJ MOŽEŠ KORISTITI!! sad ne znam kom da pripišem bolji dizajn...obadva su ljepa a i l7 je ljep...gle l7 nije loš ali ga odbaci kao i k750 je stvarno isfuran...mislim kako ti želiš...ja sad "ne hvalim svog konja" ali dajem glas za V1075Izvorno postao happydayhr
![]()
jel se u V1075 može ubaciti kartica???Izvorno postao mobitelash
dobar je i v1075, ja ne volim preklopne mobove pa san kupio L7...Izvorno postao mobitelash
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
pa naravno da može...mob je odličan bolji neg šta sam mislioIzvorno postao happydayhr
![]()
ja mislim da ovaj mob ima sve šta želiš...dođe 1990 kn u vipu možeš dobiti popust...ima kameru 1.3mpx,bluetooth,proširiva memorija,mp3,3G,zaslon je super 262K boja,preklop,nema lufta ne klima se nimalo,....e tipkovnica je super,ko na v3 ali bolja čvršća...![]()
![]()
![]()
i mob je brendiran na vodafone ali makneš skin i staviš drugi nema vodafonea,jedino ima znak ispod leće kamere i ispod tipkovnice ali ako koristiš vip neće ti smetati...gle,ja te ništa ne nagovaram da ovo kupiš,samo kažem da je mob odličan i dobivš moju preporuku za njega..baš odi do trgovine pa pitaj da ti daju mob u ruke,ja ti kažem da će ti se svidjeti...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jesi ti cuo za funkciju edit mobitelash
"ne,nisam..." ...ali dobro,ubuduče ču paziti...![]()
To su već stari modeli. Što mislite o Motoroli KRZR K1 i o Motorola RIZR Z3?Izvorno postao mobitelash
KRZR je jako hvaljen. Navodno bolje leži u ruci, i ima ispravljene neke bugove u softveru koje ostale Motorole imaju. I boja je mrak, i kamera, memorija, brzina... Navodno i baterija traje dulje. Izgleda kao dobar deal....
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
testovi KRZR-a pokazuju da je kamera i dalje losa kao i na v3x.
Ne znam, nisam ga još imao u rukama, ovo sam čitao negdje. Usporedba je bila sa v3i, koja ima 1.3MPix, pa je ovaj sa 2MPix ipak i bolja reza, a vele i kvaliteta.
Moguće je da je u odnosu na v3x ista (što bi značilo da nije baš nešto).
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Neka netko ako moze uploada fotografije od V3i ako može mene zanima koliko su stvarno "loše", ja sam s fotografijama od v3x zadovoljan to je ipak mob!
[img=http://img144.imageshack.us/img144/4112/2309060933ek6.th.jpg]
Ja sam nedavno kupila V3i i super sam zadovljna. Platila sam ga 991 kunu, u vipu na pretplatu. Dobila sam slušalice, kabel, memorijsku karticu od 64 Mb. Sa slikama sam prezadovljna s obzirom da sam dosad imala samo VGA kamere, a oni koji se bolje kuže u kvalitetu slika mobitela od 1,2 Mpix neka procjene kakve su.
http://img99.imageshack.us/img99/711...sedmicucx8.jpg
Bookmarks