Jel mogu samo pitat kakve to veze ima sa instalacijom wina???????????
Jel mogu samo pitat kakve to veze ima sa instalacijom wina???????????
Ma naslov je onako bezveze ali ima namjeru da mu ubacim friske Winne ali ne mogu bez CD/DVD citaca![]()
postoji nekoliko solucija: provjeri jumpere i nadam se da znas sta je to. druga je da testiras na drugom racunalu ako mozes. treca: izvadi przac i otidji u bios i izaberi load setup defaults, i probaj ponovo, ako nece stavi novi bios. cetvrta: ako imas dsl, skini si vmware i pokusaj napraviti virtualni cd rom daemon toolsom i kad snimis win onda ukljuci przilicu i provjeri je li ju prepoznao. peta: je li sve dobro prikljuceno: kabel za napajanje i ide flat kabel nije ostecen (onaj kabal koji je utaknut u maticnu i u dugi prikljucak na sredini przaca) i probaj s drugim kabelom. sesta je probaj s drugim cd romom. ako prepozna neki drugi cd rom onda je przac dead. imam jedan cd rom koji prepozna sa uzvicnikom (???) i zadam desni klik>eject i izbaci ladicu i stavim cd i vrti ga lampica svjetli ali se nista ne desava. eto citav troubleshooter. ako ne uspije nista otisao ti je opticki uredjaj.
THX ali problem je sto je kompa pod garancijom i ima naljepnicu odozada,planirao sam odavno staviti svoju przilicu ali ga nesmijem otvarati??![]()
Probacu ovo sto si mi preporucio ipak ograniceno,jer mu je problem da nosi kompu 120km u jednom smjeru (Zadar) i pitanje hoce li mu odmah napraviti??
Svejedno hvala na pomoci!!![]()
Bookmarks