sve ljepše od ljepšeg...
ali ono što me je danas fasciniralo kad sam vidio je X820 ultra slim![]()
majko moja pa to je tanko kao dva CD-a, bolesno nešto
da,ali x820 je šit od moba...![]()
ovaj lg još jedan solidni dizajnerski mob,jako mi se sviđa
čovječe pa ovaj lg stvarno ozbilno misli s mobovima.... do nedavno su bili samo "dobre kopije samsunga"......a sad mi se čini da će samsung njih počet kopiratsve bolje od boljeg
.....a jel se zna kakva cijena odprilike?
Skroz ok mob, ne svidja mi se doduse bas onaj srebrni dio u sredini moba, ali ne moze mi bas sve biti po volji. Ako ce video biti CIF kvalitete, moze postati moj potencijalni mob![]()
cijena "prethodne" cokolade je bila visoka a mogu mislit koliko visoka cijena ce biti za ovaj po meni odl. mob!!! budemo vidjeli!
Budi danas lud!!!
Meni je osobno ke800 puno ljepšeg dizajna.O karakteristikama neću;jer je jasno da je došlo do poboljšanja.Iako ih ne bi ubila neka 3mpx kamera..no dobro.
Eto kako tko bude imao iskustava i ako mu je u uho ušla neka okvirna cijena neka piše.
Sve mi se cini da mi je to sljedeci mob! Meni je prekrasan, to mi je ionako najbitnije kod moba pa sam sa sadasnjom "starom" cokoladom jako zadovoljan! Na mojem je konstrukcija vrhunska, slide nema ni mikrometra lufta nakon skoro 5 mjeseci, mob se niti jednom nije zblokirao ni ugasio, bas funkcionira bez greske!
Pa i dosta ljudi ju je hvalilo.Treba vidjet da li će slučaj biti i sa KE-om.
BM0021,a cijena??Okvirno..imaš ideju
Nemam pojma ali morao bi bit jeftiniji od lg shine... Ne vjerujem da ce bit bitno preko 3k kn cim ga dobiju ipercoop, konikom i ostali. D900 je bio 2900 u konikomu brzo nakon sto je dosao u Hr tak da ne vjerujem da ce za ovo bit neka veca cifra!
Ajde ockej...vidjet ćemo.Kada je bila prva čoksa u igri ja se ipak odlučio za e900.Mislim da nisam falio?!Nije mi bilo žao..pa od tuda interes za čoksama..neispunjena želja
Prema mom ukusu, ja smatram da cokoladama fali onaj neki zavrsni dojam, sve je to lijepo i tako, al nesto mi fali na njemu, nekako mi je prazan...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
ma nesto im fali, neki detalj koji bi poboljsao onaj zavrsni dojam...
A novoj čoksi sviđa mi se kak joj je nice ispisano ime.
Pa je to je taj detalj koji bi mogao poprilicno doprinjeti dojmu, ali da je to cokolada ispisano nekim kromiranim slovima na lakiranoj crnoj pozadini ili stako sta, ovako mi se previse istice sto mi se opet ne svidja... Malo sam zahtjevan, al sta ces...
Tebe je onda samo čekat neku novu seriju čoksi....
E900 nisam imao al sam cuo da su touch tipke puno losije od onih na kg800... Meni je osobno lg drazi od samsunga, nakon d600 odlucio sam da necu vise samsung dok god ne uvedu profile zvonjenja i mogucnost vibra+zvono, to mi je bitno i neoprostivo je da na mobitelima te cijene nema toga!
Ovo drugo(vibra+zvono) su uveli na d900.Come to dark side(vrni se samsungu).
Ma nikada nisam imao problema sa touch-om na e900.Imao priliku koristit frendovu čoksu i činjenica je da je stvarno jako dobar i na njoj.
Sto se tice toch tipki, nema bas neke razlike, nije to neka novotarija pa da ce sad biti nekih sranja s njima, a sto mene zivcira kod samsunga je takodjer sto nema vibra+zvono... moze se nesto modati, al to nije to, nije mi jasno zsto to nisu napravili na original softu... Mozda jednom stave novi soft za njega koji ce imati tu opciju... Jos jedna stvar koja mi se ne svidja kod nove cokolade je to sto je kockastija od stare...
A znaci ima d900 zvono i vibra? Hm, mozda si ga onda uzmem u t-mobile uz ugovor koji mi uskoro istice, dobio sam dobru ponudu al sam njega bio odma iskljucio iz izbora... No to je OT ovdje. Pricekat cu da coksa dode u ducane pa ako ne pretjeraju s cijenom budem je isprobao.
nego jel netko ima info gdje ke 800 nabaviti kod nas i po kojoj cijeni ... ?
0977901005
Neznam da ga kod nas bas ima jos uvijek... Mozda se varam...
Nabavio ga, uskoro slijedi i recenzija, za pocetak mogu reci samo kako je prekrasan i infra tipke nisu tako iritantne kao kod KG800, cak su i previse triger hepi
Bookmarks