Pa krenimo redom...![]()
gIK:
Odlicno, igrao sam Vrally i nista ne steka, sve normalno radi. Moram priznati da nisam igrao 3D igre osim Vrally (koja dodje na CD-u u paketu), no sve radi kako treba.kak izgledaju 3d igre na njemu?jel zna zaštekat ekran?i kolko je općenito brzo pokretanje softvera?
Pokretanje softvera? Pa i igre i softwer se pokrene odmah, no nisao sam i na cekanje od nekoliko sekundi.
No peuno brze nego na 7650 definitivno.
Neznam, vidis, ja nisma isao uopce za tim, no evo sada sam probao uplaiti "Operu" i "MobilePocker Reader" i sve se to otvori za sekundu...
Pa i na samom kompjuteru treba cekati po nekoli sekundi, jelda?
Pa ako ste navikli na to, mogu vas razveseliti da P900 duplo ako ne i troduplo brze otvara svoje aplikacije...![]()
---------
Sinisa:
Ovako, Mobitel u sebi ima 16 Mb memorije (P800 ima 12Mb), a sa njim u paketu dobijes i MS Duo stick od 32MB.evo imam pitanje vezi memorije,
mob. ima u sebi 16 Mb,
no poznam tipa koji si je na P800 kupio karticu sa 128 MB memorije i zamijenio ju sa onih početnih 16,
tako da sad on ima 128 mb interne memorije,
to sam čuo da isto može i P900;
e sad me zanima ima li memory stickova sa više od 32 MB (recimo 128/256 MB-a), gdje ih ima za kupiti i kolike su cijene?
Ja nisam cuo da se sa sticka moze prebaciti u internu memoriju, jer po meni je to nelogicno i nemoguce, ali mozda je on pogresno rekao, to ide ovako:
Mobitel ima oko 30-32 mb interne memorije, ali sve sto SonyEricsson stavi u mobitel, programi i sve ostalo sto je u njemu, sms i sve osnovno da bi mobitel mogao raditi, to zauzme nekih 16Mb, tako da ti kao kupac P900 dobijes 16Mb INTERNE MEMORIJE koje nemozes ni smanjiti ni povecati.
No ti sa mboitelom dobije i 32Mb VANJSKE MEMORIJE tj. (eksterna memorije) Memory Stick Duo.
Taj Memory Stick se moze mijenjati i nadogradjivati, znaci, on se izvadi i u mobitel umetne veci kapacitet.
Najveci sto za sada postoji (i kako kazu, sto P900 moze primiti) je 128MB.
Znaci na kraju sa tom karticom imat ce te maksimum 144MB.
Da, SE ima i veze kartice koje su od 256 i 512 mb, no one su Memory Stick PRO, a te P900 ne prima, sto je vec potvrdjeno u praksi a i od samog SonyEricssona.
---------------
3aTmr:
DVD mozes rippati u "#1 DVD ripper" programu (a ima ih jos i jos), a kasnije encodirati i pretvoriti u mp4 u nekoliko programa kao npr: mpegable X4 Live (koj itakodjer nudi besplatni programcic za gledanje mp4 fileova sa N3650, P800 i P900 na vasem kompu) ili pvAuthor.s kojim programom mogu rippani dvd encodirati u mp4?
Na CD-u u paketu sa P900 dobijes i demo verziju programa za encodiranje u 3gpp ili mp4 fileove, no kvaliteta zavrsnog materijala s tim programcicom mi se ne svidja...
---------------
Jos ovo:
P900 je ODLICAN telefon, no sama zavrsna izrada mi je nekako sumljiva.
Ima kvalitenu plastiku, ne grebe se, no opet, ta ista plastika se cuje, kvrcka kada ga malo jace stisnes iznad utora za memorijsku karticu...
I to ne samo moj, vec vecina P900..
Meni osobno to smeta, no imao sam i hrpu drugih telefona koji su se jace "culi i pucketali", ali mi nije smetalo, pa iapk to je plastika i to je normalno.
Pa i kruskot u autu pucketa i cuje se, pa nikom ne smeta, no meni na P900 smeta, jer ipoak sam ocekivao neko "savrsenstvo", a i za toliko novca, mogli se se barem milimetar vise potruditi...
To nije razlog da ga se ne kupi, no ja vam samo zelim reci, ako ga budete kupovali, potrazite (ako uopce postoji takav), jednog kojem se to ne cuje...
A ako imate sada mobitel kojem se cuje plastika sa strane, a uopce vam to ne smeta, krenite ga kupit, jertelefon je mali prijenosni laptop...![]()
![]()
(inace, to se cuje samo u mrtvoj tisini, kada ste sami u sobi, ali dok vam radi televizija ili dok ste u baru, nema sanse da se to cuje...)
----------------
Jos koje pitanje?

Odgovori uz citat
Bookmarks