Cijena?
Dobio sam jučere telefon i igrao sam se s njim od deset navečer pa do pet ujutro. Stvarno ne možeš, a da ne pričkaš po njemu. Evo nekoliko riječi:
Desing:
-izgleda daleko kvalitetnije od p800, na slikama djeluje također glomazno, no osječaj u rukama je gotovo savršen. Tipke su jako tanke, makar mi se čini da i dalje ne "ispuštaju kvalitetan klik" prilikom tiskanja, i izuzetno su kratkog hoda. Kromirane su jedino one, dok je ostatak telefona napravljen od izuzetno kvalitetne plastike tako da se na nekim djelovim a ne kuži je li metal ili plastika.
Oprema:
dakle, p 900
stolni punjač s usb-om
putni punjač
stereo slušalice
dva stajlusa (koji su možda malo prekratki)
vezica za oko ruke
horizontalna torbica s kopčom za remen
memory stick duo 32 mb
baterija
memory stick adapter
krpica za ekran (vidjena kod t610)
odvijač od 1.5 cm za skidanje tipkovnice
media cd
i suit cd
Kamera
-ima sljedeče mogučnosti:video zapisa u trajanju od nekoliko minuta s tim da je jedna minuta oko 1mb prostora na memoriji
-video zapis od 11 sek za mms
-slike za mms
-slike indoor
-slike outdoor
-slike night
-slike automatskog namjestanja
-rezolucija dakle 640 480
meni izgleda ovako, opim redom:
communicorder-kao sto vec rekoh
pictures-galerija sa slikama
video-galerija sa vido zapisima
music player-doradjen, izgleda odlicno
internet-wap
message (sms,mms, ems)
contacts
phone-zvonjava i blabla bla
calendar
tasks-kratki zapisi
jotter-kratke biljeske i crteži, skice
control panel-svi znate sto je (pozadina, teme, zvonjave, display....)
calculator
sound recorder
time
viewer
file manager
remote sync
online servis-vip meni ili sms info od ht-a
demo.kratko prikazuje mogucnosti moba
GPRS data log
chess
solitare
opera
i jos nekid desetak aplikacija koje su gratis na cd multimedia
koga sta zanima neka pita. pozdrav
MariO
Cijena?
Ako si gladan pojedi nesto
mario_mario ti češ završit' u nekoj ustanovi za odvikavanje...
Zbilja koja mu je masa i po popisu izgleda da memory stick duo 32 mb je ona debilana s okretanjem 16+16 MB-ta...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
cijena je cetveroznamenkasta okrugla, masa...nemam pojima koja je masa, memory stick 32 mb plus 16 na mobu
MariO
Evo baš sam tipkao po njemu prije 20ak minuta na HT-ovom štandu na INFU,malo je neobično tipkati kroz izbornik nakon T68.
I ima ogroman ekran!![]()
prebolesno je to postalo... 1000eura za P900???![]()
Meni se jako sviđa, ali je i jako skup, i samo jedan blic offtopic @ mario_mario da ne kopam sad okolo, gdje si kupio N 6600, mogu li i ja, kol'ko si platio!?
@bigboss ti je prodaje za 450 e
Ako si gladan pojedi nesto
Imas u plavom oglasniku naveliko vec ta dva modela, P900 i 6600...
Hvala na odgovoru!
Zanima me kada dolazi na tržište u HR i kolika će mu biti cijena?
od slijedećeg ponedjeljka je u ponudi EM-a.i kažu po atraktivnoj cijeni!baš me zanima kolko je to "atraktivno"?
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Kupio sam ga prije 2 tjedna u Italiji.
Kosta 850 Eura. Zakon je!
Ima sve sto ti treba.
Bas sam neki dan rippao DVD i onda encodirao u mp4 i sada gledam film na njemu.
U praksi film ima oko 90 do 120MB. (neki manje, a neki i preko 128Mb Memory Stick Duo memorije)
Muzika, tj. MP3 player je odlican, zvuk perfektan, pogotovo sa stereo slusalicam (koje dobijes u paketu)
Ako vas nesto zanima... pitajte...![]()
kak izgledaju 3d igre na njemu?jel zna zaštekat ekran?i kolko je općenito brzo pokretanje softvera?
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
evo imam pitanje vezi memorije,Poslao: -Um-
Ako vas nesto zanima... pitajte...[/B]
mob. ima u sebi 16 Mb,
no poznam tipa koji si je na P800 kupio karticu sa 128 MB memorije i zamijenio ju sa onih početnih 16,
tako da sad on ima 128 mb interne memorije,
to sam čuo da isto može i P900;
e sad me zanima ima li memory stickova sa više od 32 MB (recimo 128/256 MB-a), gdje ih ima za kupiti i kolike su cijene?
@-Um-
s kojim programom mogu rippani dvd encodirati u mp4?
Zadnji uredio 3aTmr : 29-11-2003 u 22:20
maraschino - PTICICA
probaj sa adobe premjeromPoslao: 3aTmr
@-Um-
s kojim programom mogu rippani dvd encodirati u mp4?![]()
Pa krenimo redom...![]()
gIK:
Odlicno, igrao sam Vrally i nista ne steka, sve normalno radi. Moram priznati da nisam igrao 3D igre osim Vrally (koja dodje na CD-u u paketu), no sve radi kako treba.kak izgledaju 3d igre na njemu?jel zna zaštekat ekran?i kolko je općenito brzo pokretanje softvera?
Pokretanje softvera? Pa i igre i softwer se pokrene odmah, no nisao sam i na cekanje od nekoliko sekundi.
No peuno brze nego na 7650 definitivno.
Neznam, vidis, ja nisma isao uopce za tim, no evo sada sam probao uplaiti "Operu" i "MobilePocker Reader" i sve se to otvori za sekundu...
Pa i na samom kompjuteru treba cekati po nekoli sekundi, jelda?
Pa ako ste navikli na to, mogu vas razveseliti da P900 duplo ako ne i troduplo brze otvara svoje aplikacije...![]()
---------
Sinisa:
Ovako, Mobitel u sebi ima 16 Mb memorije (P800 ima 12Mb), a sa njim u paketu dobijes i MS Duo stick od 32MB.evo imam pitanje vezi memorije,
mob. ima u sebi 16 Mb,
no poznam tipa koji si je na P800 kupio karticu sa 128 MB memorije i zamijenio ju sa onih početnih 16,
tako da sad on ima 128 mb interne memorije,
to sam čuo da isto može i P900;
e sad me zanima ima li memory stickova sa više od 32 MB (recimo 128/256 MB-a), gdje ih ima za kupiti i kolike su cijene?
Ja nisam cuo da se sa sticka moze prebaciti u internu memoriju, jer po meni je to nelogicno i nemoguce, ali mozda je on pogresno rekao, to ide ovako:
Mobitel ima oko 30-32 mb interne memorije, ali sve sto SonyEricsson stavi u mobitel, programi i sve ostalo sto je u njemu, sms i sve osnovno da bi mobitel mogao raditi, to zauzme nekih 16Mb, tako da ti kao kupac P900 dobijes 16Mb INTERNE MEMORIJE koje nemozes ni smanjiti ni povecati.
No ti sa mboitelom dobije i 32Mb VANJSKE MEMORIJE tj. (eksterna memorije) Memory Stick Duo.
Taj Memory Stick se moze mijenjati i nadogradjivati, znaci, on se izvadi i u mobitel umetne veci kapacitet.
Najveci sto za sada postoji (i kako kazu, sto P900 moze primiti) je 128MB.
Znaci na kraju sa tom karticom imat ce te maksimum 144MB.
Da, SE ima i veze kartice koje su od 256 i 512 mb, no one su Memory Stick PRO, a te P900 ne prima, sto je vec potvrdjeno u praksi a i od samog SonyEricssona.
---------------
3aTmr:
DVD mozes rippati u "#1 DVD ripper" programu (a ima ih jos i jos), a kasnije encodirati i pretvoriti u mp4 u nekoliko programa kao npr: mpegable X4 Live (koj itakodjer nudi besplatni programcic za gledanje mp4 fileova sa N3650, P800 i P900 na vasem kompu) ili pvAuthor.s kojim programom mogu rippani dvd encodirati u mp4?
Na CD-u u paketu sa P900 dobijes i demo verziju programa za encodiranje u 3gpp ili mp4 fileove, no kvaliteta zavrsnog materijala s tim programcicom mi se ne svidja...
---------------
Jos ovo:
P900 je ODLICAN telefon, no sama zavrsna izrada mi je nekako sumljiva.
Ima kvalitenu plastiku, ne grebe se, no opet, ta ista plastika se cuje, kvrcka kada ga malo jace stisnes iznad utora za memorijsku karticu...
I to ne samo moj, vec vecina P900..
Meni osobno to smeta, no imao sam i hrpu drugih telefona koji su se jace "culi i pucketali", ali mi nije smetalo, pa iapk to je plastika i to je normalno.
Pa i kruskot u autu pucketa i cuje se, pa nikom ne smeta, no meni na P900 smeta, jer ipoak sam ocekivao neko "savrsenstvo", a i za toliko novca, mogli se se barem milimetar vise potruditi...
To nije razlog da ga se ne kupi, no ja vam samo zelim reci, ako ga budete kupovali, potrazite (ako uopce postoji takav), jednog kojem se to ne cuje...
A ako imate sada mobitel kojem se cuje plastika sa strane, a uopce vam to ne smeta, krenite ga kupit, jertelefon je mali prijenosni laptop...![]()
![]()
(inace, to se cuje samo u mrtvoj tisini, kada ste sami u sobi, ali dok vam radi televizija ili dok ste u baru, nema sanse da se to cuje...)
----------------
Jos koje pitanje?
e daj mi adresu tog EM-a.....Poslao: gIK
od slijedećeg ponedjeljka je u ponudi EM-a.i kažu po atraktivnoj cijeni!baš me zanima kolko je to "atraktivno"?
Bookmarks