a postpaid korisnicima friska figa...sta smo mi manje vrijedni korisnici??
Tele2 te nagrađuje!
Osvajanje nagrade nikad nije bilo jednostavnije: obnovi svoj Tele2 "bla bla" račun do 10. studenog 2006., a Tele2 će ti nadoplatiti dodatni iznos!
Za nadoplatu "bla bla" računa bonom od 50 kn Tele2 će nadoplatiti jos 25 kn. Nadoplatiš li račun "bla bla" bonom od 100 kn, Tele2 će pridodati 50 kn na račun. SMS porukom ćemo te obavijestiti o nadoplati računa u roku od 48 sati od nadoplate bonom.
Uživaj u blablanju!
Tvoj Tele2
a postpaid korisnicima friska figa...sta smo mi manje vrijedni korisnici??
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
To nije dovoljno... Svi ostali operateri imaju politiku nagrađivanja svojih vjernih pretplatnika, pogotovo onih koji imaju ugovore na određeno vrijeme, jer su im siguran izvor zarade... A prepaid korisnici mogu jednom kupiti broj, potrošiti novce sa kartice i baciti ga... Uostalom, mi još tu plaćamo onih kretenskih 12,50 kn više mjeseno... I da, ZNAM da to ne ide njima nego državi, ali mene to iskreno zaboli... JA ih platim... I onda tam neki na bonovima svako malo dobijaju nekakve popuste i pogodnosti...Izvorno postao Compov
@hrc777
otkud ta informacija?
Zadnji uredio Inovator : 01-11-2006 u 03:53
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
potpuno si u pravu frish ki...i ja sam na pretplati...i za sada vidim samo kako se nagradjuju prepaidovci...nama postpejdovcima. nista...katastrofa....Izvorno postao frish-KI
jedan savjet svim mozebitnim korisnicima Mućki2:''NE UZIMAJTE PRETPLATU,UZMITE BROJ NA BONOVE...''
Čekam još 6 mjeseci da mi istekne ugovor i doviđenja pretplata! Da, svi smo mi TELci..
A da jednostavno pređete na pre-paid i evo pogodnosti i popusta? Bar tu mogućnost nude još od početka rada.
nema prelaska ako su uzimali mobove po povoljnijoj cijeni uz potpisivanje ugovora na odredeno vrijemeIzvorno postao sms freak
Kao, ne bi nikome to inače palo na pamet... Pa, veže me prokleti ugovor na 18 mjeseci... Još 5 mjeseci gledam hoće li se što promijeniti, a u suportnom - adio! Najlošiji odnos prema pretplatnicima...
Hmmm... vidim da je moj sinoćnji antitele frustracijski post misteriozno ispario..
Well, fighting the tide... (let's try again)
Ako tele ne popravi svoj odnos prema ljudima koji im svaki mjesec keširaju 200-300 kn, ode ja s njihove mreže. I nadam se da neko iz Teleta čita!![]()
Ja sam na njihovo chatu prije par mjeseci poslao pitanje da zašto se tako odnose prema svojim pretplatnicima i stavljaju ih iza prepaidovaca, pitanje nije bilo objavljeno, kao ni odgovor...![]()
I činilo mi se da je na tom chatu previše "vedrih i veselih" pitanja.
A:Kada ćete imati ovaj ili onaj mobitel?
B:Trudimo se ponudu prilagoditi zahtjevima tržišta
A:Kada ćete uvesti GPRS?
B:Trudimo se ispuniti koncesijski ugovor, ali o detaljima ne mogu konkretno govoriti
A:Hoćete li odgovoriti na najnoviju tarifu XY?
B:Naša je politika jednostavno jeftino
Meni se nekako čini da na ta pitanja odgovara Sony Aibo, mali kućni robot, a ne neki manager![]()
Ma, kretenarija živa... Okej je to što nagrađuju svoje korisnike, ali pritom zanemaruju one od kojih bi trebali živjeti... Mislim da ću poslati još jedan malo žešći mejl i ovdje postati odgovor...
kad će tele2 popunit gamu svojih usluga da bude potpuno konkurentan i da skine cijene vipa i t-coma....?
hoće to ikad biti ili će ostat na ovome ?
Stiglo mi na mail s adrese korisnik@tele2.comIzvorno postao nijala
Vidim i ja da je nestao dio rasprave od jučer...![]()
mail? i to samo tako, bez da si ih išta pitao?Izvorno postao hrc777
meni se to još nije desilo iako imaju moju e-mail adresu...a obično mi takve obavijesti stižu SMS-om.![]()
jesi li siguran da se to netko ne zeza s tobom, mislim jel znaš još nekoga tko je dobio takav mail?
.
Ne znam nikoga tko je dobio takav mail. Zato sam to i objavio ovdje da vidim je li još tko to dobio. Prilikom registracije sam unio svoju email adresu, pa je valjda tako znaju.
A valjda će netko u narednih 10 dana nadoplatiti svoj račun bonom i javiti nam dobiva li se taj dodatni iznos.
i ja sam im dala svoju pa ništa...![]()
joj, da nisu tamo tako zbunjeni, nazvala bih SZK da provjerim...
.
Ja sam jucer nadoplatio 100kn i do danas 24h kasnije nije mi nikakav dodatni bonus sjeo na prepaid racun!
A da netko nazove SZK![]()
ja danas zvao i rekli mi da tu promociju trenutno nemaju, te da ćemo biti obaviješteni preko medija ako budu ponovno imaliIzvorno postao hrc777
wtf?? Ja sad zvao SZK i reče Nataša da ta akcija postoji, čak je i potvrdila da traje do 10.11![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ja sam zvao jutros, tj. danas i to točno u (samo tren) 13:47. Javio mi se muški (ime nisam zapamtio). Doduše više mi se sviđa ta tvoja Nataša?Izvorno postao XLR8R
Postoji li netko kome je zapravo došlo tih 25,00 ili 50,00 kn na račun - tako ćemo najbolje znat?
111................
upravo sam nazvala SZK. javio mi se neki tip (nije nataša) i rekao da je to istina i da akcija traje od 1.11. do 10.11.
usput vi koji ste nadoplatili, nemojte se brinuti, novci stižu na račun za nekih 48 sati, tako da ne znači da ih nećete dobiti!
barem tako tvrdi striček Ante u SZK...![]()
Zadnji uredio nijala : 03-11-2006 u 18:37
.
Bookmarks