Pa po nekoj logici ako tvoj mobitel prepoznaje druge,znači da nije u njemu problem več u L7 je problem(možda ima od VIP_a soft na njemu koji je živo smeće).Izvorno postao mika007
Nabavio sam si L7 i sve super, ali...
![]()
Kad se pokusam spojiti sa V360 preko plavog zuba nece i nece tj nemogu ga naci ni on mene (kuzite sta govorim).
Prvo sam mislio da ne radi i moram u servis, ali frendov SE T630 i K700 se uredno spajaju. I ovdje je problem jer oni mene mogu naci, ali ja njih nemogu.
Inace mob je na VIPu, namjeravam ga otkodirat i promijeniti soft.
Hoce li promjena softa pomoci ili ...
Pa po nekoj logici ako tvoj mobitel prepoznaje druge,znači da nije u njemu problem več u L7 je problem(možda ima od VIP_a soft na njemu koji je živo smeće).Izvorno postao mika007
slažem se s tobom. Ja isto iman problema s BT na L7, nekad uopće ne radi iako se pokazuje onaj znak... doli s vodafoneomIzvorno postao Ghost Face
![]()
Meni se to isto događalo kad sam imao vodafone software. Od kad sam ga flashao više nemam tih problema.
kad sam prije 2 godine kupio moto V547 nije se htjela bluetoothom spajati nikako 2 dana.
kad sam nakon 2 dana prvi put uspio poslati sličicu na Se t610, od tog trenutka nisam s bluetoothom više nikad imao problema.
on a dark desert highway,cool wind in my hair.......
Hahaha ljudi eto rješenja,ostavite mobitel dva dana i problem če se rješiti sam.Izvorno postao makiprodol
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja promijenio u origigi motorolin soft i dalje isti problem.Izvorno postao Igor99
![]()
Samo da kažem kako je problem riješen. Naime uspio sam se spojiti sa D500 i poslao jednu sliku. Od tada nema problema sa plavim zubom.![]()
Ne kužim ni kako, ni zašto, ali nije me ni briga.![]()
Bookmarks