Ja sam za D410 koristio kabel PCB093LBE, za prebacivanje podataka i sinhronizaciju moba s kompom...kabel je bio sa serijskim portom...![]()
Ja sam za D410 koristio kabel PCB093LBE, za prebacivanje podataka i sinhronizaciju moba s kompom...kabel je bio sa serijskim portom...![]()
Bom Chicka WahWah
Izvorno postao El Niño
sad vidim na netu da postoji mogućnost da je mobitelu onemogućena normalna uporaba od strane service providera, limited service kao zabrana korištenja mobitela u slučaju da je mobitel prijavljen kao nestao.što mi je neobično jer mobitel nije niti ukraden, sve je ispravno u vezi toga.radio je dosta dugo normalno i samo odjednom limited service. ili je otišlo pojačalo za antenu, ili firmware ili je stvarno disableeiran od strane service providera jer sa svakom karticom ista priča
htio sam još upitati da li se prilikom mijenjanja kompletnog softwarea sa D410, dakle firmwarea i svega i nakon ponovnog stavljanja softwarea automatski promijeni IMEI kod?Izvorno postao El Niño
probao sam *2767*3855# kod utipkati i proradilo sve. no ubrzo nakon toga, 2 puta isključio mobitel i opet limited service pa onda normalni signal, ali neće niti zvati niti išta.sve radi osim mreže. ako je slučajno pojačalo za antenu otišlo, isplati li mi se uopće popravljati to?
eto odnio sam d410 u servis neka se oni muče dalje, rekao mi je i serviser da je firmware vjerojatno dotrajao ali da je, naravno, sve moguće
došao mi je mobitel sa popravka i ustanovili su da je problem RF pojačalo
eto, ipak nije problem sa Limited service što neke ljude muči promjena IMEI-a i nelegalnost.provjerio sam IMEI i sve štima. još nisam loše niti prošao, ovi u europatradeu bi me okinuli 700kn za taj popravak jer "žive na visokoj nozi" a ja sam 150 kn samo platio popravak i nije mi žao jer što će mi mobitel ako nemam mreže uopće, to je najvažniji dio mobitela, hehe
eto,problem riješen. software i firmware štima, RF pojačalo prekidalo, sad je novo u njemu i radi
Znači, problem je riješen, stoga ova tema može biti![]()
Bom Chicka WahWah
Bookmarks