ma u paketu ćeš dobiti još jednu karticu vjerojatno, a koristit ćeš ovaj broj koji želiš! z530 bez razmišljanja (memorija je danas neophodna)!
ma u paketu ćeš dobiti još jednu karticu vjerojatno, a koristit ćeš ovaj broj koji želiš! z530 bez razmišljanja (memorija je danas neophodna)!
on a dark desert highway,cool wind in my hair.......
jel zna ko dali ima još onih kg800 u tele2 po 1200kn uz 18mj ugovor, ja mislim potpisat pa ću uzest jednoga, i naravno odmah ga prodat![]()
tele2 , nazalost , drzi hrpu mobova na webu a kad dodjes u ducane , NEMA NICEGA . ni 1110 , ni k510 , a ni c81 .
E hvala, znači moram kupiti novi paket i samo stavim ovu karticu, ok.
Zadnje pitanje, jel zna netko gdje je najbolje u centru Zagreba pogledat za Z530i?
Ovo je popis prodajnih mjesta:
http://www.tele2.hr/rates/distributor/
Mislio sam na ovog:
TELE2 partner: RAMADI d.o.o.
Adresa: Importanne centar 86-87
Glupi Telje2, ma nek idu u k...
Dođem ja danas da kupim Z530i za, naravno, 695kn i onda meni trgovac veli da sam zakasnio oko mjesec dana i da ga prodaju samo ko posebno mobitel za 795kn. Pa dobro koji k... onda taj mobitel radi na njihovom webu za 695kn?!
Mislim, ak su tak nesposobni da obnove one svoje jadne stranice svakih tjedan dana (za što je jedan čovjek i previše), a koje su prema vipovim i t-mobileovim drek na šibici, onda su totalno neprofesionalni. Pa to ko da su se mala deca odlučila napravit mrežu. Još se sprdavaju s tuđih reklama (što je po meni antipropaganda i nije pošteno), možda to je onak fora, ali profesionalne mreže to skoro nikad ne bi napravile. Nek Tele2 pogleda malo sebe.
VIP bi mogel napravit reklamu kak Telje2 ima na webu one stare Ericssone, i onda kupac dođe u dućan, a police prazne i onda kupi VIP-paket.
Eto, tolko od mene, sad sam tak nabrijan da bi razbil nekaj i da, čini mi se da ću ipak uzet K310i![]()
Sad sam se malo ohladil i sad ja vas pitam:
jel da uzmem K310i za 645kn ili Z530i za 795kn. Razlika je ˝samo˝ 150kn, a ja sam na limitu budžeta i ne znam jel mi se isplati uzet Z530i
P.S. već mi je bolesno da ovolko čekam, ali ja kad kupim mobitel ga imam dok se ne strga
Niti jedan od navedenih nije nešto.Sada pitanje je da li želiš pravu spravicu ili samo telefon.
Ako želiš telefon, uzmi najjeftiniji, a ako želiš spravicu na kojoj se možeš igrati, slušati mjuzu..., radije uzmi neki rabljeni skuplji model.Npr motorola v360v koju možeš naci za male pare ili npr. nokiu 6230i...
Bookmarks