Oba su Symbian, samo sto je P900 Symbian OS UIQ UI, dok je N70 Symbian OS Series60 UI.Izvorno postao sonyck
Oba su Symbian, samo sto je P900 Symbian OS UIQ UI, dok je N70 Symbian OS Series60 UI.Izvorno postao sonyck
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
kisicu nisi skuzio covjeka. Hoce rec da je razlika izmedju symbiana i dummya ocigledna, a razlika izmedju symbiana i uiq isto takva - na strani uiq platforme.Izvorno postao rospaya
Znaci
UIQ 0000 Symb 0000 Dummy 0000
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Dobro je on skužio. Hoće reći da je i P900 Symbian...Izvorno postao Pharcyde
Symbian se djeli na S60 (N6681,...), UIQ(P900i,...), S80(9500,...) i na S90 (7710).
Ne znas ti mokre kifle, no ovaj puta si u pravu...Izvorno postao Pharcyde
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Heh nisam to dugo cuo, mokre kifle...Izvorno postao rospaya
![]()
A kaj ovaj gore brije?![]()
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
mislim da onaj koji je imao uiq symbian i onaj "obicni symbian" da zna koja je razlika.
U pravu ste. poslije P900 mogo bi me eventualno zadovoljit P910 (radi memorije) inače ja P900 puno ljepši i ergonomičniji. Nokia6681 je po ovom što sam do sad skužio velik pomak od N6600. Stvarno dobar mob sa symbianom kao pratećim vokalom. Moj dojam: SEP900 je bog (prava simbioza), nokia odmah iza. Ipak je smartphone z-olofkom - smartphone. Oglas koji sam dao po to pitanju daje prednost Nokiji, kod mene ostaju oba. Svaki od njih ima prednosti i nadostataka , a savršeno se nadopunjuju.THANKS SVIMA
![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Bookmarks