gle, nisam još pogledao pošteno, malo bacio oko i kopirao na hard u image obliku tako da sad nemogu ništa dok ne kopiram na DVD (hard mi je krcat)
gle, nisam još pogledao pošteno, malo bacio oko i kopirao na hard u image obliku tako da sad nemogu ništa dok ne kopiram na DVD (hard mi je krcat)
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Danas na FOX izlazi 02/11..... sada pocinje biti veoma zanimljivo...
Ovi decki su spremni za nastup...gle gle...![]()
večeras je zadnja epizoda![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
i zavrsila...
glupost!!!! razočarana sam završetkom![]()
i? kad će nastavci?![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
a nemrem reć da sam razočaran kad sam tu vidio da ima još puuuno do pravog kraja...razočaran sam samo što će kod nas na TV-u biti dalje najmanje za 6 mjeseci ziher....![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Ako bude i za 6 mjeseci...Izvorno postao Symbian FAN
Bit ce tek sljedece godine u ovo vrijeme. Tak sve serije budu.
Gle, internet je Free TV ziher ce svi preko neta sve pogledat.Izvorno postao Symbian FAN
uglavnom, pogledavši cijelu 1. sezonu i ovih 10 dostupnih iz 2., bojim se da se napetost lagano pretapa u sapunicu. 1. sezona je svakako bilo bolja.Izvorno postao fly::nan
ne znaš što bi se moglo rješavat u 3., s obzirom koliko ćeod ovih 8 protagonista preživjet (neću kvarit onima koji ne znaju).
samo je jedan viška, taj sigurno neće bit u 11. epizodiIzvorno postao exotica
![]()
Izvorno postao Inovator
Oh da imas pravo onaj desni baustelas ...
Jos nema 11 za skinut uff nemogu pricekat...
Ubuduće spoilere banamIzvorno postao Inovator
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
trudio sam se ne biti lajav, ali šta ćeš...Izvorno postao whiteboy
brže pogledaj sve epizode, pa da si u toku![]()
ne kuzim ovu seriju!! tjesim se da je glupa,a zapravo mi je najbolja do sada. ALI ,glupo mi je sta je sezona tako zavrsila,sta nebi sezona trebala biti kao jedna cjelina??!! to mi je glupo,ko ce docekat sad jos godinu dana...ili kooiko vec...![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
poslat cu ti ja 2. sezonu postomIzvorno postao mala
![]()
![]()
![]()
si vec pogledao 11 epizodu???Izvorno postao Inovator
20.11 izlazi 12ep...
60 GB ?????Izvorno postao Symbian FAN
Jako punoooooooooo ,meni sve to na 11 GB....
Bookmarks