Ne dolazi u obzir! Tko napiše spoiler banam ga!Izvorno postao mala
Ozbiljan sam! To preko PM-a razmjenite.
Ne dolazi u obzir! Tko napiše spoiler banam ga!Izvorno postao mala
Ozbiljan sam! To preko PM-a razmjenite.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Izvorno postao whiteboy
grgrggrrrr..onda na pm mi reci
tebi na![]()
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
A tebi naIzvorno postao mala
![]()
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
to su premium linkovi sa rapidshare-a, tako ako bi ti dao, trošio bi promet moje VIP ekipe, koji su skupljali bodove za premium..
tako da ne..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Aha, kužim, nije bed...Izvorno postao Bronth
Takodjer preporucam torrent,nisam imao nikad problema s njim,prvenstveno mislim na viruse,i nisam naletio na fake fileove,uvijek ima seedova za poznatije stvari,i dosta je dobra kvaliteta.Brzina nije uvijek vrlina,nekad zna dobro povuci sve ovisi o omjeru S/L.Prison Break sigurno ima,jer sam trazio,samo za titlove(ako su ti uopce vazni) ne znam.
Sigurno da ima druga sezona, nakon bjega kud dalje......
necu nista pricati jer stvarno svaka epizoda je posebna i ako nesto napisem, nestane zara.
uglavnom ja sam isto skidao sa torenta veze su super, nekih sat- dva i skine se.
veza je skoro stalno 100-110 kbit/s.
Titlovi se mogu naci, što bosanski, srpski sto hrvatski, ali u globalu sve mozes citati.
Im great in bed
I can sleep for days
Bookmarks