ma šta će nam veća brzina joj e... sam ćeš brže trošit promet...Izvorno postao zmija
ma šta će nam veća brzina joj e... sam ćeš brže trošit promet...Izvorno postao zmija
Seriously?
384 i flat bi bio ok.
a da ce se t-com jos spustit 139 kn flat
lagano sumnjam u to,ako bude morat cu kupit novi hard i prziona
![]()
For a wounded man shall say to his assailant,
'If I live, I will kill you. If I die, You are forgiven.'
Such is the rule of honour.
Sutra nam stize i taj dugo ocekivani prvi prosinac pa cemo vidjet jel ima sta od smanjenja cijena.
sve si mislim da od toga nece biti nista,jer ne vidim nikakve najave,a ni reklame.mozda iza nove godine bude nesto.
U zadnje vrijeme reklame počinju na dan od kada cijene počinju vrijediti, a najave se svode na naša nagađanja po forumima i na newsimaIzvorno postao zmija
SonyEricsson:T10> T28> T230> F500i> J300i> Z520i> K750i> W850i>K550i>W710i>K800i
Kad su povecali promet na 5 GB isto nije bilo nikakvih reklama.
Ja se iskreno nadam da ce bit nesto od ovoga.
15.12 će nam sam reć da smo svi sa 5GB prebačeni na flatIzvorno postao Black_Hawk
ko i ono kad su nam rekli da sa 2 idemo na 5...
Seriously?
daj boze da bude tako jer sve se nadam da ce T-com ipak odgovoriti na ovu ponudu AMISA.Izvorno postao YarisBlue
@Sljaka
Govoris koda radis za T-Com, cuj u tome ima istine ali sta ce im reklama kad ih mogu napravit mac, stara njemacka poslovica je: zadovolji korisnika sa carobnim rijecima i zadrzi ga sa novim methodama..
Mislim da ce ipak biti nove kombinacije....
Sta najvise mislim da bi ipak mogli dignit brzine jer DSL kod nas je jos uvijek na maloj razini a mi se blizimo EU tako da bi bilo neko vrijeme prelaza tehnologije..
Da ne idem u OFF, u GER je TV-MAX od kada izasao, DSL brzine od kada velike i povoljne ali ne povoljniji od drugih.
Ako nece sada onda nece nikada....![]()
Bookmarks