čuo sam da će povećat brzinu ne spustiti cijene... mislim sve je vjerojatno ali logičnije je povećanje brzine...
čuo sam da će povećat brzinu ne spustiti cijene... mislim sve je vjerojatno ali logičnije je povećanje brzine...
Zadnji uredio Compov : 14-11-2006 u 20:23
Seriously?
To sam i ja mislio, nelogicno je spustit cijenu. Pravi potez bi bio dignit brzin do 6Mbit i cijene za 10% spustit. Oni koji su uocili Iskon,H1,Optima primamljive cijene tako se vezu na 12-24mj ugovor.Izvorno postao Compov
T-Com-u ostaje jedino da digne brzinu ADSL2 i nizak popust i vec su dobili korisinike za sljedece 2 god.
mozda se nama cini logicnije ....
koliko puta je t-com napravio po nama nelogican potez koji je na kraju doveo do njihove zarade a mi smo pusili po ko zna koji pu ..
cudni su ti sto su se u njemackoj skolovali ja sam pokusao ali hrvatsko skolstvo rulla![]()
Ne vjerujem da će se brzine dizati, jer ako ništa, T-Comu se ne isplati prelaziti na ADSL2+ infrastrukturu, barem da daje postojeću MaxTV i za Internet...
Mislim da je realnije očekivati smanjenje cijena...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
sve je to lijepo flat za 138kn na 1mbit....al sta ce bit sa poslovnim korisnicima adsl....malo mi je debilno da su cijene dignute na prostoru za web ako to odredenim ljudima ne treba...a isto tako ako bi mi to i trebalo t-com bi bio zadnja postaja di hostao svoje web stranice...
imate li kakve informacije o bilokakvom pojeftinjenju za bussiness korisnike
mene zanima ako se i spuste cijene ili podigne brzina ...bilo sta ... jel to samo za nove korisnike ili ce odmah i nama (koji vec imamo Maxadsl) spustit cijene odnosno podignit brzinu na ovo sve sadasnje kako je?
i nama će...Izvorno postao outrageous
- Red-Gsm.net -
Bookmarks