nije mi niš rekao ali mislim manje pojeftinjenje... ma nisu oni tak divni da spuste na 139kn flat LOLIzvorno postao SEGA
nije mi niš rekao ali mislim manje pojeftinjenje... ma nisu oni tak divni da spuste na 139kn flat LOLIzvorno postao SEGA
Seriously?
Pa ako iskon spusti cijene za 40%, mogli bi i ovi ponuditi flat za 139kn.Izvorno postao Compov
flat 139Izvorno postao SEGA
+
Brzina 1 Mbit/s download / 192 kbit/s upload 79 kn/mj.
= 218kn ?
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
mislim da govore flat + brzina 140kn
mislin da je izračun sljedeći
flat - 59 kn
brzina od 1024/192 kbps - 79 kn
-----------------------------------
138 kn
Nadan se da će vako bit!!!![]()
Ja čisto sumnjam...ovo bi bio dumping cijena :/
Više vjerujem cijeni 219 kuna, što je i realnije za očekivati.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Dakle, stvar je ovakva, ako T-Com spusti cijene, nije sad bitno koliko, mora smanjiti i veleprodajne cijene tj. cijene preprodavačima kao što su Amis, Iskon i VM mreže. U suprotnom smanjenje cijena krajnjim korisnicima bez sniženja preprodavačima smatralo bi se dumpingom i HAT nebi smio to odobriti (i vjerojatno neće).Izvorno postao T-Maca
Ja se prikljanjam T-Mačorovoj računici jer naprosto trenutno nepostoji razlog smanjenju cijena za ~70% (ako bilo kakvog sniženja uopće bude, ovaj iznos je svakako bliži).
Konkurencija nepostoji, sustav je očito preopterećen, a i novi cijenik je izbačen prije 2 mjeseca kada je cijena skresana za trećinu. Usto ako pogledamo cijenike za flat Iskona (120kn) i Optime (150kn), tada bi T-Comova cijena od ~140kn upala točno između.
T-Comu sigurno nije cilj konkurirati Iskonu jer bi samo smanjivali prihode HTu, a da će sad svi krenuti s leteće laganim cijenicima... neće![]()
In our dreams, buddy...Izvorno postao Marijo84
U teoriji bi trebalo biti tako. Iskon (tj. T-HT) sad ima 1mbit flat + tel. pretplata za 239 kn, ako bi t-com ponudio 1mbit flat za 138kn sveukupna mjesečna cijena adsl flata i telefona bi bila 210 kn što je malo jeftinije od sadašnje ponude iskona i nešto što je sasvim realno očekivati. :bunny: Kad još razmislite da t-com mora privući što više maxtv korisnika normalno je da cijene adsl-a moraju ići dolje jer će to ovako malo tko uzeti. Ako se ostvare najave, t-com će zapravo uskoro moći ponuditi triple play, tj. telefon, adsl flat i iptv za 275kn.Izvorno postao frish-KI
Zadnji uredio ojpi : 10-11-2006 u 13:16
He he ... tako nesto pjevaju pticice na grani ali s tim da bi cjena trebala biti sve zajedno 150-170 kunica !Izvorno postao frish-KI
Repetitio est mater studiorum! Historia est magistra vitae !
Izvorno postao frish-KI
to je točno, zato nas i pljačkaju kolko god budu mogli. stalno se priča da će se ti kablovi iznamljivati, a još ništa nije niti započelo![]()
u njemačkoj t-com nudi bolju uslugu za manje love, a u njemačkoj 5 puta veće plaće nego kod nas što je isto žalosno. meni to nije jasno![]()
Zadnji uredio Inovator : 12-11-2006 u 02:58
Ja mislim ovako:
T-HT je poceo nuditi najjeftinij internet preko Iskona u najvecim gradovima, jer se ocito boji konkurencije koja treba doci u tim gradovima (H1 i optime), ali u drugim manjim gradovima u Hrvatskoj nema konkurencije i nece jos dugo ni biti, zato oni mogu stavljati cijene kakve oni zele i zbog toga ne vjerujem da ce t-com smanjiti cijene na 139 kn, mozda malo, ali ne toliko. Jedino kad se pocnu siriti H1 i optima tek onda se moze ocekivati veliko smanjenje cijena...
Bookmarks