Svaka cast majstore sada bih ti dao reputaciju...bas mi takva stranica treba![]()
Svaka cast majstore sada bih ti dao reputaciju...bas mi takva stranica treba![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Nije loše comp
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
Jako lijepa ideja; lijepa i pregledna stranica. Još je u razvoju pa će s vremenom valjda i teme postati opširnije?Svaka pohvala.
Odlična stranica, samo imam jednu primjedbu a to su mala slova, inače sve 5![]()
- Red-Gsm.net -
DotNetNuke cms!
Ne volim komentirati cms-ove no ovo je fora!![]()
ovaj mjesec imamo top temu grijanje pa si pogledajte...
molio bih ako imate kakvu ideju o nekom članku iliti ako vas nešto zanima da predložite![]()
Seriously?
Nice!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Evo predlazem jedan clanak o bojama kuca. Znaci koja boja bolje pristaje određenom obliku kuce, koja se manje prlja, koja se najcesce koristi i zasto... To bi bilo zanimljivo, barem se meni tako cini.Izvorno postao Compov
![]()
popravljenoIzvorno postao RedkinG
Bookmarks