skiknu sam ono sto je balkanac stavio (kojih 15 programa),i prebacio na mob preko usb al ne rade,pa pitam kak stavit to na mob da radi.unijed hvala:bunny:
skiknu sam ono sto je balkanac stavio (kojih 15 programa),i prebacio na mob preko usb al ne rade,pa pitam kak stavit to na mob da radi.unijed hvala:bunny:
Java programe moraš instalirati na mob preko PCSuite-a. Copy/paste ne radi..Izvorno postao paper_boy
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Izvorno postao XLR8R
nije uopće istina da ne radi copy/paste , ja samo tako prebacim file i kad odem u folder u koji sam ga stavio bude mi instaliran i spreman za uporabu.
čini mi se da ako instaliraš preko pc suite onda ti idu u aplikacije na telefon, a ja ih copy/paste na karticu i odmah ih prepoznaje......
možda 6230 treba instalaciju, ali 6280 bi mu ih trebao prepoznavati.......
on a dark desert highway,cool wind in my hair.......
na 6233 rade SAMO ako se instaliraju preko pc sutie-a
C/P ne radi !
RoBee
Skinuo sam što je balkanac stavio i na 6280 svijedno je da li instalirao na mob preko PCSuite-a ili Copy/paste ne radi npr:RemotePC Client, ustvari traži mi:
Server IP:
Server Port:
User Name:
Password:
Da li mi neko može pomoći???![]()
vidiš vidiš, otkrili smo već dvije razlike 6233 i 6280 !
6280 ne prihvaća sat od workingclocka, ali radi copy/paste za aplikacije!
brdo stranica za nokie općenito..........
http://www.nokiasoftware.nl/
Fredy,RemotePC ti radi preko GPRS/EDGE/UMTS mreže,pa moraš unijeti postavke podatkovne tarife koju koristiš. Nažalost ne ide preko plavog zuba,tako da od upravljanja kompom sa kauča u drugoj sobi nažalost neće biti ništa.
Paper boy,mislim da ih moraš instalirat preko PC Suitea,meni je sve uredno radilo. Samo odabereš .jar file i u roku par sekundi ti se nalazi u Aplikacije > Kolekcija.
Jel itko naletio na neki koji ima manju rezoluciju (nije preko cijelog ekrana) ili baš ne radi?
Imam i ja par pitanja: EasyJack mi ne prepoznaje nijedan drugi telefon u blizini,jel moram nešto mrdat po postavkama,ili?
Zadnji uredio Balkanac : 16-11-2006 u 22:05
koja je dobra stranica za igre za moju nokiu za download ali da je free
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
Ovo je topic za korisne J2ME PROGRAME, a ne igre. Hrpetinu linkova sa S40v3 igre možeš pronaći u J2ME podforumu...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
@ Sator:
EasyJack je sad postao freeware,pa čak i ako ti piše Trial,trebao bi normalno raditi. Ako ništa drugo,odeš na www.easy-jack.co.uk i ondje imaš najnoviju,100% free verziju. Ja sam svoju skinuo s gornjeg linka na Getjaru i radi normalno.
EDIT:
evo pogledao sam,samo u EasyJack upišeš ovo pod Register:
email=freeware@easy-jack.co.uk
regcode= 318dac5
To bi bilo to.
Bookmarks