Na koji način pokrenuti RemotePC Client?
Traži mi:
Server IP:
Server Port:
User Name:
Password:
Na koji način pokrenuti RemotePC Client?
Traži mi:
Server IP:
Server Port:
User Name:
Password:
Što mislite o ovom Flurry konceptu? Radi se o nekakvoj e-mail aplikaciji kojoj sav posao obavlja server...ali ima nekih zanimljivih mogućnosti. Sve u svemu pogledajte na Flurry.com
Isto tako, mislim da se bitka browsera na J2ME tržištu zakuhava. Osim besplatne Opere Mini i Cell HTML-a dostupni su i Minuet te WebViewer. Što mislite o Minuetu (www.triprince.com)?
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
skiknu sam ono sto je balkanac stavio (kojih 15 programa),i prebacio na mob preko usb al ne rade,pa pitam kak stavit to na mob da radi.unijed hvala:bunny:
Java programe moraš instalirati na mob preko PCSuite-a. Copy/paste ne radi..Izvorno postao paper_boy
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Izvorno postao XLR8R
nije uopće istina da ne radi copy/paste , ja samo tako prebacim file i kad odem u folder u koji sam ga stavio bude mi instaliran i spreman za uporabu.
čini mi se da ako instaliraš preko pc suite onda ti idu u aplikacije na telefon, a ja ih copy/paste na karticu i odmah ih prepoznaje......
možda 6230 treba instalaciju, ali 6280 bi mu ih trebao prepoznavati.......
on a dark desert highway,cool wind in my hair.......
na 6233 rade SAMO ako se instaliraju preko pc sutie-a
C/P ne radi !
RoBee
Skinuo sam što je balkanac stavio i na 6280 svijedno je da li instalirao na mob preko PCSuite-a ili Copy/paste ne radi npr:RemotePC Client, ustvari traži mi:
Server IP:
Server Port:
User Name:
Password:
Da li mi neko može pomoći???![]()
vidiš vidiš, otkrili smo već dvije razlike 6233 i 6280 !
6280 ne prihvaća sat od workingclocka, ali radi copy/paste za aplikacije!
brdo stranica za nokie općenito..........
http://www.nokiasoftware.nl/
Fredy,RemotePC ti radi preko GPRS/EDGE/UMTS mreže,pa moraš unijeti postavke podatkovne tarife koju koristiš. Nažalost ne ide preko plavog zuba,tako da od upravljanja kompom sa kauča u drugoj sobi nažalost neće biti ništa.
Paper boy,mislim da ih moraš instalirat preko PC Suitea,meni je sve uredno radilo. Samo odabereš .jar file i u roku par sekundi ti se nalazi u Aplikacije > Kolekcija.
Jel itko naletio na neki koji ima manju rezoluciju (nije preko cijelog ekrana) ili baš ne radi?
Imam i ja par pitanja: EasyJack mi ne prepoznaje nijedan drugi telefon u blizini,jel moram nešto mrdat po postavkama,ili?
Zadnji uredio Balkanac : 16-11-2006 u 22:05
koja je dobra stranica za igre za moju nokiu za download ali da je free
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
Bookmarks