Dali možda ima neki program koji automatski započinje snimanje razgovora bez obzira dali je dolazni ili odlazni???
Ima funkcija da snima u opcijama ali tek po uspostavi poziva!!!
Nešto kao CallRecorder 1.03 na 6600![]()
Dali možda ima neki program koji automatski započinje snimanje razgovora bez obzira dali je dolazni ili odlazni???
Ima funkcija da snima u opcijama ali tek po uspostavi poziva!!!
Nešto kao CallRecorder 1.03 na 6600![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Postoji li za Series40 (točnije za 6280) neki program za pregled Office dokumenata?![]()
Bom Chicka WahWah
El Nino,nažalost ne postoji. već mjesec dana guglam i raspitujem se i nisam našao još ništa. odi na getjar.com,odaberi model 6280 i potraži Mini Excel,to ti je uglavnom to...
Na koji način pokrenuti RemotePC Client?
Traži mi:
Server IP:
Server Port:
User Name:
Password:
Što mislite o ovom Flurry konceptu? Radi se o nekakvoj e-mail aplikaciji kojoj sav posao obavlja server...ali ima nekih zanimljivih mogućnosti. Sve u svemu pogledajte na Flurry.com
Isto tako, mislim da se bitka browsera na J2ME tržištu zakuhava. Osim besplatne Opere Mini i Cell HTML-a dostupni su i Minuet te WebViewer. Što mislite o Minuetu (www.triprince.com)?
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
skiknu sam ono sto je balkanac stavio (kojih 15 programa),i prebacio na mob preko usb al ne rade,pa pitam kak stavit to na mob da radi.unijed hvala:bunny:
Java programe moraš instalirati na mob preko PCSuite-a. Copy/paste ne radi..Izvorno postao paper_boy
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks