Bili u Indigu u rijeci do 3, nakon toga u Tesli do 10![]()
Jedna od boljih proslava zadnjih godina![]()
Bili u Indigu u rijeci do 3, nakon toga u Tesli do 10![]()
Jedna od boljih proslava zadnjih godina![]()
bila prvo kod frenda,bilo glupo. dobila bersplatnu kartu za salun pa sam tam otisla bilo ok i usput dobila par poslovnih ponuda![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ja sam bio na nekoj partijani... bilo odlično...
slikao... 180 slika...
pio rum-kola votka-juice
bambus na početku...
završio na samom vinu...
oko 11 sam sjeo za komp i bio dj
lik koji je sjedio prije mene za kompom bio je dosadan...
Seriously?
Izvorno postao Compov
Diže mi se želudac samim čitanjem ovoga![]()
uh ...rum mrzim..jos mjesas svasta..fuj..ja popila jedan jeger na pocetku i nastavila i zavrsila sa martinijem rossoIzvorno postao Compov
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ja pio cjelu većer gemišt , nekako mi najbolje sjeda i nerigam , trebice uredno popile svu votku i martini ....
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Radio...![]()
Bio kod frenda u Sv. Neđelji...Totalno smo bili svi spaljeni, bilo cuge, odojaka, francuske i ruskeGlazba je bila kriminalno dobra...dva floora, jedan domaća drugi uglavnom vibration style electronic mjuza i bilo je dobro i zabavno i sve super. Jedino što sam se malo zapek'o na peći na kojoj sam prespavao od nekih 6 do 11.
P.S. Bilo je i Jaffa kocki, keksa i ostalih pikanterija![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks