ja ću ostat kod kuće i bacat petarde s pijateljima
ja ću ostat kod kuće i bacat petarde s pijateljima
A zašto nebi samnom
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
ajd dobro i s tobom:-X :-X :-XIzvorno postao Babaa
Ne znam koliko će mi financije dopustiti, ali volio bih se maknuti od kuće. Mislim, Dubrovnik jest mrak za Novu Godinu, ali repriza svake godine dosadi...
Na užem popisu su Beč, Pariz, New York (ovo u snovima, čitam negdje da Ameri ne daju turističke vize tako lako), a ako bi ovo s Europom propalo (Zapadnom Europom), možda Mostar ili Sarajevo.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
U York ne idi.Šta ak ti se tamo svidi i onda više nečeš biti na cafeu.(šala)
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
E, da mi je vidjeti New York!!! Neki kažu "prijestolnica svijeta". Volio bih uživo se voziti onim žutim taksijima, metroom, vidjeti Kip slobode, posjetiti Ground zero i vidjeti grade li išta na tom mjestu, Empire State Building, Rockefeller centar... Ima toga. A doček na famoznom Times squareu!Izvorno postao Babaa
A, ne brini, javio bih se ja vama. Forum mi je u srcu!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Razmišljam si između Amsterdama i zabave u vatrogasnom domu....
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bio sam gore 2000.Još su tornjevi bili na mjestu,čak sam i bio u onom prvom Tower 1,ali samo u predvorju.Ako ideš nemoj rezervirati hotel preko agencije,već idi direktno u hotel u NY.Ovo ti je adresa onoga u kojemu sam ja bio ima dvije zvijezdice,ali je stvarno OK,noćenje za dvije osobe ti dođe 150 dolara(bar je bilo kad sam ja bio),a taksi do Manhattana te dođe 10 dolara.Adresa je 117W79th ST.Ime hotela ti je Park 79,a nalazi ti se u kako oni to zovu Upper West Side of New York.E da i moraš imati minimalno 21 godinu za "čekirati" sobu(zašto neznam).Izvorno postao Moby
I feel the need -the need for speed!!!!!
il u Brodu, il u Opatiji... zavisi kako se dogovorim sa curom![]()
Bookmarks