žIzvorno postao stamp1
boze koje razmisljanje.![]()
Da, to sam i ja čuo da se masovno događa... pojma nemam zakaj je tak... navodno jeftino i interesantno...Izvorno postao stamp1
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
žIzvorno postao stamp1
boze koje razmisljanje.![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
kaj se nejde za Uskrs u Jajce?????
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Što se ovdje spominje Bosna u nekakvim negativnim konotacijama...?
Mislim, što se hoće time postići?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
kao kak su jadni ljudi kaj idu u bosnu za novu ..baaaah![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
moram reći da fakat primitivno razmišljanje...
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
Ja samo znam da ću za Novu ić tamo gdje ima puno Tuborg Greena
CARpeDiem*
u Beograd s ekipom na jednu od splavi![]()
![]()
Bit ce lom i dernekIzvorno postao balkanac
![]()
![]()
u svakom slucaju ne zvuci lose, koliko para si izracunao da treba za tak nes?
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
ja u dubrovniku s dragom.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
lol sve me sram,svi sa svojim deckima/curama slave novu jedino ja i moj dragi svak na svoju staranu![]()
Na Arcu, pub na brodu tu u Rijeci.
POSJETITE MOJ FORUM I SLOBODNO SE REGISTRIRAJTE!
A nitko ne ide u Remetinec, sa Krunom & Brunom? Bit će dobrih 500 ljudi ove godine, više nego u Milleniumu lani... Klopa & cuga cijelu nop, bez naplate, stalno friške klope (i tople) ima, live muzika i DJ... Ma lani je bilo za 10 a ne za 5, tako da idemo opet... Čoporativno, izgleda, bit će što od frenda ekipa, što moji, što od drugog frenda, oko 40ak nas koji se "znamo" plus još bujuk ekipe.
Nitko ne ide tamo? Čudno, fakat čudno...![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Jesu to oni kaj su prošle godine organizirali onu katastrofu od 'wonderlanda'?Izvorno postao BlueDevil
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
pa pošto ću bit kod familije,zapravo mi treba lova za upad (na skoro svim splavima treba rezervirat) i za pit. Nosim 150€,mislim da će mi neš i ostatIzvorno postao Qwasy6
![]()
ja ću biti s dragim doma![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
A tko sve svira na Jelačiću? Mislim da ću tamo bit...
Wonderlanda? Nikad čuo... To je neka ekipa koja već 10 godina to radi, i meni je stvarno sve OK bilo. Lani za novu se bilo u Millenium pivnici na Zavrtnici... Za Wonderland nikad čuo (to znaju samo koke kad se nađu u mom krevetuIzvorno postao whiteboy
)
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Ja idem u pivnicu "Kaptolska Klet" gore na Kaptolu...ako je netko tam već slavio Novu, neka napiše kak je bilo![]()
Bom Chicka WahWah
Ne, nisu to oni onda... mislio sam da je prvi post bio ironičan i da misliš na tu ekipu koja je zasrala prošle godine...Izvorno postao BlueDevil
jel ide tko u gap?
ja bum doma.... prva nova godina da mi se nigdje ne ide....
Ja sam htijela u kset, al sutra na pol bolesna idem na koncert tak da mislim da cu Novu provest u krevetu kad me dokrajci...![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Izvorno postao mala
jel tak?
a ne ovi pederi , ovi s kosom , sto idu na zapadne destinacije
cuo sam da ce dost ljudi ic u Londener isto , te naravno klasika Papaya...
thx but no thx
tebi je lako kada te vole
sada te mnogi za ljubav mole
al znaj ti dobro doći će dan kada ćes ostati sama
idem u Pariz... sutra krećembye ppl
![]()
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
Bookmarks