Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 445

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    37
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao smogovac Pregledaj post
    pa daj stavi nes u uho osim ex sonijeve serije pa bus vidio...zakaj uopce imas ex seriju kad ima sluski za 20kn?
    recimo senn cx300- senn cx95,razlika je 500kn kao i u reprodukciji nebo i zemlja...
    Vjerujem da razumijes da slusalice od 350 000 dolara nece biti 350 000 puta bolje od onih za jedan dolar i zato sam koristio EX seriju - trosak od 500 kn za slusalice ne mogu opravdati jer pod a) skok u kvaliteti nije dovoljno velik da bi toliko vrijedio i b) postoji odredena razina nakon koje kvaliteta vise nije toliko bitna jer je dostigla toliko visoku razinu.

Ajde mi reci na kojem playeru ces koristiti te slusalice, dal ces koristiti pojacalo i koje su karakteristike glazbe koju ces slusati, jer ako si dio tog malog postotka ljudi koji vidi skok sa vrhunskih slusalica na ultra-mega-vrhunskih, ne vjerujem da su ti slusalice bottleneck, nego je to player.

Edit: da bude jasno, nemam ja nista protiv tvoje kupovine tih slusalica, cak dapace, ako ti toliko znaci - super. Potrosio sam i ja tisuce kuna dok su me ljudi zvali cudnim jer kupujem najskuplji uredaj u svojoj klasi, no sumnjam da je taj skok u kvaliteti toliko vrijedan.
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    HTC Evo 3D
    Operater
    BonBon
    Godina
    42
    Bodovi
    9.141
    Nivo
    22
    Bodovi: 9.141, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 21,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    creative ep-630 stigle u hgspot
    Now: Nexus 4 @ rooted stock 4.4.3 + xposed
    Nexus 7 16gb C70 - rooted stock 4.1.2 JB || EX: HTC Evo 3D @ CoolICS 18 < Motorola Defy @ WIUI < HTC Hero || My AppBrain apps | My Last.fm

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SE P1i, iPhone 3G
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao jolly_bravo Pregledaj post
    creative ep-630 stigle u hgspot
    Evo samo da javim da su mi stigle ove creative ep-630 danas doma i....jako sam razočaran.
    Primjerice iako bolje po specifikacijama od mojih starih Philips HE591 kada sam ih stavio u uši sa bilo kojom gumicom zvuk je bio očajan u odnosu na ove philipsove.
    Ista stvar mi se dogodila i sa jednim Sony modelom.
    Pa zar su ove jadne Philipsove slušalice toliko dobre...tj. ostale toliko jadne.
    Tražim i tražim po specifikacijama i savjetima ostalih nešto bolje i do sada nisam našao ništa bolje od ovoga starog šrota kojeg imam. Već su se jadne izlizale.
    Bas je na ovima creative jad i bijeda.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    HTC Evo 3D
    Operater
    BonBon
    Godina
    42
    Bodovi
    9.141
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao observer Pregledaj post
    Evo samo da javim da su mi stigle ove creative ep-630 danas doma i....jako sam razočaran.
    Primjerice iako bolje po specifikacijama od mojih starih Philips HE591 kada sam ih stavio u uši sa bilo kojom gumicom zvuk je bio očajan u odnosu na ove philipsove.
    Ista stvar mi se dogodila i sa jednim Sony modelom.
    Pa zar su ove jadne Philipsove slušalice toliko dobre...tj. ostale toliko jadne.
    Tražim i tražim po specifikacijama i savjetima ostalih nešto bolje i do sada nisam našao ništa bolje od ovoga starog šrota kojeg imam. Već su se jadne izlizale.
    Bas je na ovima creative jad i bijeda.
    i ja sam isto očekivao više od creative ep-630. nakon koss the plug, zvuk mi je bio slabiji da ne kažem jadniji. ali za te novce i za nekog tko prvi put uzima "bolje" slušalice trbale bi biti odlične. frend ih je uzeo za curu, i koliko ih je malo koristio za to je bio oduševljen njima
    i ja isto nakon par tjedana korištenja sam zadovoljan, s obzirom na cijenu.
    Now: Nexus 4 @ rooted stock 4.4.3 + xposed
    Nexus 7 16gb C70 - rooted stock 4.1.2 JB || EX: HTC Evo 3D @ CoolICS 18 < Motorola Defy @ WIUI < HTC Hero || My AppBrain apps | My Last.fm

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Pokvarene slušalice
    By .El Nino. in forum Multimedia playeri (prijenosni)
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 25-11-2005, 21:04

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove